Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лука Митровић: „Хоћемо пуну халу!“

Од уторка 1. септембра годишње карте КК Црвена звезда Телеком за сезону 2015/2016 биће у продаји у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Сезонске улазнице ће моћи да се купе до 30. септембра радним даном од 10 до 20, а суботом од 10 до 18 сати.

Цене годишњих карата за сезону 2015/2016 су:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д: 15.900 динара

ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4: 25.900 динара

ПЛАВА и БЕЛА ЛОЖА: 35.900 динара

ЛОЖА: 46.900 динара

ЦОУРТ СЕАТ: (почасна места): 93.900 динара

Посебно наглашавамо да власници претплатних карата из прошле сезоне имају попуст у износу од 900 динара. Такође, годишње улазнице за сезону 2015/2016 ће осим готовином моћи да се плаћају и платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА омогућена је куповина на три или шест месечних рата и то без камате.

Куповина сезонских улазница ће моћи да се изврши и путем интернета и то преко сајта Евентима, а сви купци годишњих карата за сезону 2015/2016 бесплатно ће добити и ЗВЕЗДАШ чланску карту (више информација о ЗВЕЗДАШ чланској карти можете пронаћи ОВДЕ).

Црвену звезду Телеком и у сезони 2015/2016 очекује борба на четири фронта и велики број утакмица. Сезонска карта резервисаће вам несто за све мечеве које изабраници тренера Дејана Радоњића буду играли као домаћини. Много узбуђења очекује се у Евролиги где Звезда има веома атрактивну групу са врло квалитетним протиницима: Реал Мадрид, Фенербахче, Химки, Бајерн и Стразбур.

Лука Митровић је имао ту част и привилегију да прошле сезоне као капитен подигне чак три пехара. Пред почетак продаје сезонских улазница имао је јасну поруку:

– Нећу торшити речи на то колико нам значи подршка навијача. Они су нераскидиви део клуба и покретачка снага сваког тима у Звездиној породици спортова. Предстоји нам још једна веома узбудљива сезона са много утакмица. Зато ћу за све њих имати кратку и јасну поруку, коју ћу заједно са мојим саиграчима упорно понављати до почетка сезоне. ХОЋЕМО ПУНУ ХАЛУ – рекао је Митровић.

Још једном посебно истичемо да се куповином сезонских улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске спортске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment