Moram Nekome Da Se Izjadam
Започео
Sympathy Chan
, 02 апр 2012 20:27
1823 одговора на ову тему
Уписано 02 април 2012 - 20:27
Viđeli ste naslov, plačite, a mi ćemo biti tu da vam otežamo rstvicu i stajemo na muku. Oni koji zapravo pokušaju da vas uteše ili pomognu, biće banovani. Ako imate nekija problema, podelite sa nama, niko ne mora ništa na to da kaže, samo "olakšajte dušu".
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br1: Kad ti se keva pojavi na vratima sobe sa Milka čokoladom, pa ti je zatim baci i pogodi te u jaja.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br2: Kad upoznaš ribu koja se smeje svim tvojim glupostima, pa ne kontaš da li je to dobro ili loše.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br2: Kad upoznaš ribu koja se smeje svim tvojim glupostima, pa ne kontaš da li je to dobro ili loše.
Уписано 04 април 2012 - 12:23

ПОПУЛАРНО
Спава ми се!!! А мука ме натерала да устанем!!
Јадан, устао тек у девет
Шта ти је Звезда? Мртва позоришна, мртва фудбалска сезона и ја сам се преко лета мувао на Тари. Играју се нека деца лопте, а један човек виче на њих да се све разлама. Приђем ближе – Миљан. Заустави он вику. Ово је Куле, ово је Караси, оно су Цоле и Трифке. Чекамо једног дечка са Уба. Џају чекају. А они жгољави, ситни, никакви…Они ће бити шампиони? Немој Миљане да ме замајаваш тако ти Бога, рекох му. Али, шта знаш, рекох себи. Звезда је то.
Уписано 04 април 2012 - 13:07
Moram da kupim uglomer i nacrtam autobus koji se parkira pod uglom od 30%.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br1: Kad ti se keva pojavi na vratima sobe sa Milka čokoladom, pa ti je zatim baci i pogodi te u jaja.
Уписано 04 април 2012 - 19:15
Која тебе мука натерала да устајеш у шес'?Јадан, устао тек у девет
А ја сваки дан што устајем у шес', ником ништа
Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости - да и деца наша на Маракани, радују се светској титули!
Уписано 04 април 2012 - 19:16
Која тебе мука натерала да устајеш у шес'?
Човече ја учим о идиоту који је живео у бурету! О његовом размишљању тачније... Невероватно!
Мука звана свакодневни одлазак на посао
Шта ти је Звезда? Мртва позоришна, мртва фудбалска сезона и ја сам се преко лета мувао на Тари. Играју се нека деца лопте, а један човек виче на њих да се све разлама. Приђем ближе – Миљан. Заустави он вику. Ово је Куле, ово је Караси, оно су Цоле и Трифке. Чекамо једног дечка са Уба. Џају чекају. А они жгољави, ситни, никакви…Они ће бити шампиони? Немој Миљане да ме замајаваш тако ти Бога, рекох му. Али, шта знаш, рекох себи. Звезда је то.
Уписано 04 април 2012 - 19:29
Moram da čekam da bih jeo. Nema se para.
Уписано 05 април 2012 - 09:59
Ja učiJo jednu godinu i plus imao u četvrtoj da polažem od druge jer sam se prebacio, pa ne znam ni reč. Sranje jezik i totalno nepotreban za mene.