Иди на садржај

Слика

Moram Nekome Da Se Izjadam

• Please log in to reply
1823 одговора на ову тему

#1 OFFLINE   Sympathy Chan

Sympathy Chan

MNJAH!

• МЦЗ Пријатељи
  • 3395 Уписа
Репутација: 3199
Одлична

Уписано 02 април 2012 - 20:27

Viđeli ste naslov, plačite, a mi ćemo biti tu da vam otežamo rstvicu i stajemo na muku. Oni koji zapravo pokušaju da vas uteše ili pomognu, biće banovani. Ako imate nekija problema, podelite sa nama, niko ne mora ništa na to da kaže, samo "olakšajte dušu".
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br1: Kad ti se keva pojavi na vratima sobe sa Milka čokoladom, pa ti je zatim baci i pogodi te u jaja.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br2: Kad upoznaš ribu koja se smeje svim tvojim glupostima, pa ne kontaš da li je to dobro ili loše.

#2 OFFLINE   Uscanac

Uscanac

Аџа лично!

• МЦЗ Пријатељи
  • 3069 Уписа
Репутација: 2443
Одлична

Уписано 02 април 2012 - 20:39

Dobijo sam grip, a jos nemam para da idem u Kragujevac, verovatno ni na pasnjak!
Sale zgazi ih sve!

#3 Гост_Јована Б._*

Гост_Јована Б._*
  • Гости

Уписано 03 април 2012 - 11:07

Нисам положила Стари Рим. :smrc11:

И у суботу имам испит, а желим да идем да гледам Звезду. :970752:

#4 OFFLINE   NRA

NRA

Првотимац

• МЦЗ Пријатељи
  • 601 Уписа
Репутација: 309
Одлична

Уписано 03 април 2012 - 21:29

Nemam kintu za kartu Bec-BG da bih mogao da gledam derbi :smrc11: :smrc11: :smrc11:
Кад на трави од сећања у музеју омиљеног од свих европских првака, слије се сва жеља од рођења, кад Звездина беба на штос превари противника, тада неће бити више ничега. Бићеш САМО ТИ!

#5 OFFLINE   Аки

Аки

Аџин сестрић!

• МЦЗ Пријатељи
  • 1722 Уписа
Репутација: 1869
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 08:34

Спава ми се!!! А мука ме натерала да устанем!!
Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости - да и деца наша на Маракани, радују се светској титули!

#6 OFFLINE   Драган

Драган

Administrator

• Администрација
  • 2682 Уписа
Репутација: 2905
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 12:23

*
ПОПУЛАРНО

Спава ми се!!! А мука ме натерала да устанем!!

Јадан, устао тек у девет :raz_097: А ја сваки дан што устајем у шес', ником ништа :vile11:
Шта ти је Звезда? Мртва позоришна, мртва фудбалска сезона и ја сам се преко лета мувао на Тари. Играју се нека деца лопте, а један човек виче на њих да се све разлама. Приђем ближе – Миљан. Заустави он вику. Ово је Куле, ово је Караси, оно су Цоле и Трифке. Чекамо једног дечка са Уба. Џају чекају. А они жгољави, ситни, никакви…Они ће бити шампиони? Немој Миљане да ме замајаваш тако ти Бога, рекох му. Али, шта знаш, рекох себи. Звезда је то.

#7 OFFLINE   милпар+

милпар+

Међед!

• МЦЗ Пријатељи
  • 5906 Уписа

Награде:

Репутација: 5222
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 12:32

60 страна Биологије за сутра. :(

#8 OFFLINE   Александар

Александар

Гомила нелогичних потеза

• Администрација
  • 5357 Уписа
Репутација: 7553
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 12:33

3000 страна у наредних седам дана. :raz_097:

#9 Гост_Јована Б._*

Гост_Јована Б._*
  • Гости

Уписано 04 април 2012 - 12:49

До петка треба да "пропричам" латински. :facepalm:

#10 OFFLINE   Sympathy Chan

Sympathy Chan

MNJAH!

• МЦЗ Пријатељи
  • 3395 Уписа
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 13:07

Moram da kupim uglomer i nacrtam autobus koji se parkira pod uglom od 30%.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br1: Kad ti se keva pojavi na vratima sobe sa Milka čokoladom, pa ti je zatim baci i pogodi te u jaja.
Sopstveni najnedefinisaniji osećaj br2: Kad upoznaš ribu koja se smeje svim tvojim glupostima, pa ne kontaš da li je to dobro ili loše.

#11 OFFLINE   Аки

Аки

Аџин сестрић!

• МЦЗ Пријатељи
  • 1722 Уписа
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 19:15

Јадан, устао тек у девет :raz_097: А ја сваки дан што устајем у шес', ником ништа :vile11:

Која тебе мука натерала да устајеш у шес'? :cudi11: Човече ја учим о идиоту који је живео у бурету! О његовом размишљању тачније... Невероватно! :krstixf7:
Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости - да и деца наша на Маракани, радују се светској титули!

#12 OFFLINE   Драган

Драган

Administrator

• Администрација
  • 2682 Уписа
Репутација: 2905
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 19:16

Која тебе мука натерала да устајеш у шес'? :cudi11: Човече ја учим о идиоту који је живео у бурету! О његовом размишљању тачније... Невероватно! :krstixf7:

Мука звана свакодневни одлазак на посао :smeh211:
Шта ти је Звезда? Мртва позоришна, мртва фудбалска сезона и ја сам се преко лета мувао на Тари. Играју се нека деца лопте, а један човек виче на њих да се све разлама. Приђем ближе – Миљан. Заустави он вику. Ово је Куле, ово је Караси, оно су Цоле и Трифке. Чекамо једног дечка са Уба. Џају чекају. А они жгољави, ситни, никакви…Они ће бити шампиони? Немој Миљане да ме замајаваш тако ти Бога, рекох му. Али, шта знаш, рекох себи. Звезда је то.

#13 OFFLINE   Sympathy Chan

Sympathy Chan

MNJAH!

• МЦЗ Пријатељи
  • 3395 Уписа
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 19:29

Moram da čekam da bih jeo. Nema se para.

#14 OFFLINE   superstar

superstar

Кадет

• Чланови
  • 212 Уписа
Репутација: 66
Добра

Уписано 04 април 2012 - 19:43

cek, cek.. mora da mislimo na razlicite osobe..
diogen cinik je bio genije..

#15 OFFLINE   Прока Делија

Прока Делија

По зими,киши,сунцу,снегу или кошави

• МЦЗ Пријатељи
  • 2704 Уписа
Репутација: 2571
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 19:44

grobarskom lopovluku nema kraja.
СРЦЕ ОБОЈЕНО У БОЈЕ ЊЕНЕ,ЉУБАВИ МОЈЕ ЗВЕЗДЕ ЦРВЕНЕ!

#16 OFFLINE   Аки

Аки

Аџин сестрић!

• МЦЗ Пријатељи
  • 1722 Уписа
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 20:07

Мука звана свакодневни одлазак на посао :smeh211:

Јел ти уплаћују социјално? :smeh11:

#17 OFFLINE   Ђики

Ђики

Краљ асоцијација

• МЦЗ Пријатељи
  • 672 Уписа
Репутација: 291
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 21:07

Јел ти уплаћују социјално? :smeh11:

Нема топли оброк. :smeh11:
Управа је вредна, тренер тактичан, голман брани ко да није нормалан, нигде нема тако чврсте одбране, нападачи брзи дају голове, дају голове.

#18 OFFLINE   Аки

Аки

Аџин сестрић!

• МЦЗ Пријатељи
  • 1722 Уписа
Одлична

Уписано 04 април 2012 - 21:09

Нема топли оброк. :smeh11:

Крвав је то леба :raz_097:

#19 OFFLINE   Мина

Мина

Она воли Звезду

• МЦЗ Пријатељи
  • 703 Уписа

Награде:

Репутација: 1430
Одлична

Уписано 05 април 2012 - 09:20

До петка треба да "пропричам" латински. :facepalm:

To zaboravi! Godinama sam ucila i znam samo discipula, discipulae. :)

157040522875801083932541.jpg

Uspešan je onaj čovek koji ume da postavi čvrst temelj od cigala koje su drugi bacali na njega.

#20 OFFLINE   Sympathy Chan

Sympathy Chan

MNJAH!

• МЦЗ Пријатељи
  • 3395 Уписа
Одлична

Уписано 05 април 2012 - 09:59

Ja učiJo jednu godinu i plus imao u četvrtoj da polažem od druge jer sam se prebacio, pa ne znam ni reč. Sranje jezik i totalno nepotreban za mene.