Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Фокус на нашем тиму и игри

Утакмица 174. вечитог дербија биће одиграна у понедељак од 19 часова, а очекивања пред сусрет изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Играмо дерби сутра и знамо да је то веома важна утакмица. Сваку утакмицу спремам на исти начин, већ сам и говорио о томе. После четвртка је било очигледно да имамо одређене кадровске проблеме и да нисмо имали много времена за тренинг, тако да ћемо доста тога решавати у ходу. Много варијанти имам у глави и можда по први пут у својој каријери нећу знати тим до дана утакмице. Сутра ћу одлучити ко ће на терен. Видели сте и сами, Мимовић се повредио, срећа у несрећи је да није толико опасно, али и то је фудбал дешава се. Одлично је тренирао и радио, али мораћемо да се прилагодимо. За Родића не знам, видећу још са медицинским тимом – почео је Милојевић.

Говорио је и о томе која два бонуса ће сутра истрчати на терен.

– Имамо много играча различитог профила, јаке и добро попуњене позиције. Ипак, једна одлука често повлачи другу и сваки избор вам отвара нека друга питања. Видећемо после утакмице и коментарисати, али сада можемо само да предвиђамо. Видећу данас још на тренингу шта и како, али мислим да ћу сутра донети одлуку.

Не обазире се Милојевић ни на какве статистичке параметре пред утакмицу.

– Притисак постоји пред сваку утакмицу и не обазирем се на статистику. Играмо против екипе која нам је конкурент за титулу. Без обзира на ситуацију у којој је вечити ривал, ми смо највећи фаворити за титулу. Они имају добар тим, али се још увек траже. Ми морамо да будемо фокусирани на нас и нашу игру. У овом трентку ми је то највећа енигма, какви ћемо ми да будемо, како ћемо се поставити, одговорити на задатке. Да ли њима више иде у прилог што су имали дуже времена за припрему или не и то може да се гледа са две стране. Имали су целу недељу, могли да се одморе, да ухвате интензитет тренинга. Ипак, све има своје мане. Ми играмо на три дана, и морамо брзо да се прилагођавамо.

За крај, говорио је и о сусрету са Бенфиком.

– Анализирали смо утакмицу, али нема времена да се осврћемо. Остаје жал што нисмо остварили позитиван резултат, јер смо га заслужили. Свака утакмица служжи за наук и за нешто што треба исправити. Играчи су то увидели и водимо се филозофијом да из меча у меч напредујемо. Мислим да ћемо како време буде одмицало бити све бољи, јер имамо доста играча који долазе из повреда, неспремности, пауза – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Фокус на нашем тиму и игри appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment