Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети поражени на Новом Београду

Кадети Црвене звезде поражени су на гостовању од екипе ИМТ, резултатом 3:0, у оквиру седмог кола Кадетске лиге Србије.

ИМТ – Црвена звезда 3:0 (1:0)

Стадион: Стадион ФК „ИМТ“.

Судија: Мирослав Миленковић.

Стрелци: Петровић у 32. и 59. минуту и Јанићијевић у 81. минуту за ИМТ.

Жути картони: Милановић, Новичић, Латиновић, Радивојевић, Урошевић (ИМТ).

ИМТ: Боровић, Урошевић, Марјановић, Цветићанин, Милановић, Јовић (од 76. Јанићијевић), Вирић (од 86. Петрушев), Петровић (од 88. Радојковић), Радивојевић, Латиновић (од 86. Лешевић), Новичић.

Црвена звезда: Радановић, Паповић (од 46. Вранић), Ивковић, Бауцал, Милашиновић (од 46. Стрика), Журић (од 64. Мрваљевић), Јевђић, Петровић, Јовановић (од 46. Суботић), Зарић, Дамјановић (од 64. Крстић).

Нападали су пулени Слађана Николића од самог почетка утакмице, а прва већа претња по гол који је бранио Боровић, је виђена у 10. минуту утакмице, када је Журић веома прецизним пасом пронашао Зарића пред голом домаће екипе, те је брзоноги крилни нападач нашег тима шутирао, али је био непрецизан. Сем прилике коју је имао Лука Зарић, првих 20 минута утакмице је обележила „рововска“ борба на средини терена, у којој се нешто боље сналазила наша екипа, која је имала већи посед од свог ривала. Имала је прилику за гол Звезда у 26. минуту меча, када је Лука Зарић, са десног бока упутио центаршут ка петерцу новобеоградске екипе, а затим је главом шутирао Алекса Петровић, али је његов покушај завршио преко гола. Домаћи тим је дошао до предности у 32. минуту преко Милоша Петровића.

После прекида у 40. минуту утакмице, црвено-бели су запретили пред голом домаћина, када је Алекса Петровић пронашао Огњена Ивковића, који је упутио ударац главом, али је на висини задатка био Боровић. Алекса Дамјановић је такође имао огромну прилику у последњим тренуцима првог дела игре, када је Лука Зарић центаршутем спојио нападача Звезде са лоптом, али је нажалост, његов ударац завршио изнад пречке гола ИМТ-а.

Кренули су жестоко наши фудбалери у другом делу игре, са жељом да што пре стигну да изједначујућег поготка. Први забележен ударац је био у 53. минуту, када је резервиста – Суботић, опробао свој ударац са 25 метара, али је Боровић успео да исконтролише његов шут. Милош Петровић је у 59. минуту игре, са беле тачке, повећао предност ИМТ-а на 2:0.

Одмах по уласку у игру је претња по гол домаћина био Павле Крстић. Центаршут је ка њему упутио још једном Лука Зарић, а затим је Крстић шутирао, али ни овог пута није био савладан Боровић. Поново је шутирао Крстић у 72. минуту, из шеснаестерца ИМТ-а, али је још једном лопта завршила у рукама голмана домаћих. Ређале су се Звездине прилике, али се није дало да се мрежа новобеоградске екипе затресе. Петровић је опробао ударац у 74. минуту, али је и његов шут из петерца завршио изнад гола. Домаћа екипа је стигла и до трећег гола у 81. минуту, а мрежу је затресао Лазар Јанићијевић.

The post Кадети поражени на Новом Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment