Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Фуриозни омладинци

Иза омладинске и кадетске селекције су мечеви другог кола домаћег првенства у ком су јуниори забележили сигуран тријумф против Трајала у Крушевцу – 0:3, док су изабраници Слађана Николића поделили бодове са истим тимом, а резултат је на крају гласио – 1:1. Графичар је уписао и четврту победу од старта сезоне пошто је савладао Дубочицу на гостујућем терену – 1:3. Кадете и омладинце већ сутра од 9 и 11 часова очекују нове утакмице, ривал је Чукарички, а утакмице ћете моћи да испратите уживо на Звезда ТВ, као и истоименом Јутјуб каналу.

Екипа коју са клупе предводи Ненад Милијаш нову сезону је стартовала са две победе. Након убедљивог тријумфа против Вождовца у првом колу, када су бројали до седам, омладинци су још једном били сјајни и показали завидну форму на старту првенства. До вођства су стигли у 33. минуту када је Дарије Маркочевић био прецизан, да би три бода осигурали у финишу головима Уроша Тегелтије и Огњена Теофиловића.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 2. КОЛО:

1. Црвена звезда 6 бодова, гол разлика 10:0

2. Нови Пазар 6 бодова, гол разлика 6:2

3. Чукарички 6 бодова, гол разлика 7:1

СТРЕЛЦИ: Никола Тасић, Огњен Теофиловић (2), Дарије Маркочевић, Урош Тегелтија, Ђорђе Ранковић, Василије Костов, Даворин Тошић, Стефан Гудељ (1).

Кадети су иза себе имали одличну утакмицу, али је њихов ривал успео да одбије све налете чете Слађана Николића. Поред доминације која је виђена од самог старта сусрета, домаћин је повео у првом полувремену, да би Алекса Дамјановић почетком другог дела игре поравнао резултат, те поставио коначан исход меча.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 2. КОЛО:

1. Војводина 6 бодова, гол разлика 5:1

2. ТСЦ 6 бодова, гол разлика 4:1

3. Црвена звезда 4 бода, гол разлика 5:1

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (3), Јован Мрваљевић, Алекса Дамјановић (1).

“Графоси” су у последњој утакмици четвртог кола Прве лиге Србије били сигурни против Дубочице и забележили четврти тријумф у исто толико одиграних мечева од старта сезоне. Мрежу домаћина је већ у петом минуту начео Огњен Ајдар, док је предност дуплирао Вељко Младеновић само осам минута од почетка другог полувремена. Тачку на сусрет је ставио Лука Николић у 84. минуту утакмице, чиме је јасно ставио до знања да се изабраници Марка Неђића налазе у сјајној форми, те чврсто држе врх табеле.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ 4. КОЛО:

1. Јавор 6 бодова, гол разлика 12:2

2. Графичар 6 бодова, гол разлика 12:4

3. Младост ГАТ 8 бодова, гол разлика 4:1

СТРЕЛЦИ: Мбуп Бабакар, Вељко Младеновић (3), Огњен Ајдар, Андрија Максимовић (2), Лука Николић, Милан Србијанац (1).

The post Звездини бисери – Фуриозни омладинци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment