Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милсон: Носиће нас пуна Маракана

Крилни нападач наше екипе – Фелисио Милсон је са великим узбуђењем говорио о предстојећем реваншу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, који ће црвено-бели пред верује испуњеном Мараканом одиграти у среду – 28. августа од 21 час.

Једва чекам реванш, сигуран сам да поседујемо квалитет и да ћемо то показати. Максимално смо мотивисани, али исто тако и респектујемо противника. Показали су колико су квалитетан тим и да није ни мало лако играти против њих. Верујем да ће утакмица у Београду бити доста другачија, морамо да отворимо меч максимално концентрисани и спремни за лавовску борбу – рекао је Фелисио Милсон.

Истакао је везни фудбалер нашег тима да је екипа изузетно мотивисана, као и да очекује велику подршку са трибина.

Даћемо све од себе. Трибине стадиона ће бити испуњене, свакодневно причамо о томе. Навијачи ће бити наша највећа снага, носиће нас пуна Маракана. Чуо сам да ће поред невероватне атмосфере и пуних трибина сви навијачи доћи у дресовима, једва чекам да видим тај призор, убеђен сам да ће изгледати фантастично. Биће то и моје ватрено крштење на пуној Маракани, узбуђен сам и не могу да дочекам да истрчим на терен. Учинићемо све да обрадујемо нашу највернију подршку – закључио је Милсон.

The post Милсон: Носиће нас пуна Маракана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment