Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовин: Звезда ће играти на крилима пуне Маракане

Некадашњи фудбалер нашег клуба – Милан Миле Јовин се присетио сусрета са Динамо Берлином и чувеног преокрета на Маракани, али је и говорио о утакмици против Боде Глимта која црвено-беле очекује у среду од 21 час, те истакао да очекује велику подршку навијача.

Играли смо реванш на Маракани након пораза у Берлину од 5:2. Сећам се да смо из три корнера примили исто толико голова, што је невероватно. Када је дошло време за реванш играли смо да бар победимо пред пуном Мараканом и да код навијача оставимо што бољи утисак. Прво полувреме смо губили 0:1, што је у укупном скору четири гола разлике. У другом делу игре је све кренуло како треба, почели смо да дајемо голове. Маракана се подигла и уз помоћ звездаша смо их “прегазили” у другом полувремену. У последњим минутима смо постигли четврти гол и прошли даље. Атмосфера после тог гола је била величанствена, владала је права еуфорија. Био је пун стадион, преко 80 хиљада људи. Интересантна је чињеница и да смо након тог тешког првог кола дошли и до финала Купа УЕФА – истакао је Јовин.

Верује Миле Јовин да ће звездаши као и давне 1978. године и у среду бити одлучујући фактор.

Имамо велике шансе да прођемо. Звезда има квалитетан тим, који полако подиже форму. Боде је добра екипа, имали су подршку навијача, али ни близу као што ће имати наши играчи. Играју на малом стадиону, треба да их поштујемо и да уђемо опрезно у утакмицу, али не треба да стрепимо од њих. Кад осете хук Маракане, навијање Делија и целог стадиона мислим да ће подлећи притиску. Звезда ће играти на крилима навијача и верујем да ће остварити победу и пласман у Лигу шампиона. Делије су наш 12. играч сигуран сам да ће “носити” играче од првог до последњег минута – закључио је Јовин.

The post Јовин: Звезда ће играти на крилима пуне Маракане appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment