Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мимовић: Спремни путујемо у Норвешку

Млади десни бек Огњен Мимовић је изнео очекивања пред пут црвено-белих у Норвешку на мегдан Боде Глимту у оквиру прве утакмице плеј-офа за пласман у Лигу шампиона.

Још пре самог жреба смо били свесни да нећемо извући лаког противника, а када смо видели да ће то бити екипа Боде Глимта знали смо одмах да је пред нама тежак двомеч. Причали смо и темељно обратили пажњу на све факторе који нас очекују у Норвешкој, од временаких услова и врсте подлоге па до оних најситнијих детаља када је у питању сам терен. Вредно смо се припремали и спремни путујемо у Норвешку. Имамо велики мотив да се нађемо поново у елити европског фудбала – рекао је Мимовић.

Фудбалер рођен 2004. године истиче да је позитивна ствар што се прва утакмица игра на гостујућем терену.

Град Боде се налази на крајњем северу Норвешке, али без обзира на локацију стадиона мислим да ћемо имати подршку навијача. Знамо да без њих није исто, а убеђен сам да ће један део трибина бити црвено-бели. Мислим да колико год ће нама бити тешко да се прилагодимо у Норвешкој, да ће исто тако бити незгодно играчима Боде Глимта када слете у Београд. Драго ми је што ће реванш бити на Маракани, а на нама је да испунимо све захтеве стручног штаба – поручио је Мимовић на крају разговора.

The post Мимовић: Спремни путујемо у Норвешку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment