Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевићева Звезда увек ефикасна против Чукаричког

Фудбалери Црвене звезде ће се у четвртак – 15. августа од 20 часова састати са екипом Чукаричког у оквиру петог кола националног првенства. Предвођени Владаном Милојевићем црвено-бели су до сада на девет мечева постигли 24 гола, што је просеку 2.67 по утакмици.

Статистика говори да су првотимци нашег клуба нарочито расположени у дуелима против Чукаричког, када их са клупе води Владан Милојевић. Наиме учинак на девет сусрета са екипом са Бановог брда је један од најбољих, с обзиром на чињеницу да су фудбалери наше екипе уписали осам тријумфа.

Значајно је истаћи и како су фудбалери Звезде долазили до важних бодова у поменутим мечевима, имајући у виду изузетно офанзивну игру наших првотимаца. Фудбалери Црвене звезде предвођени Владаном Милојевићем у просеку на утакмицама против Чукаричког постижу више од два гола, тачније 2.67. Ипак овај податак додатно добија на значају уколико се истакне да је то један од најбољих резултата ефикасности црвено-белих против актуелних суперлигаша.

Популарни Кларк Кент је црвено-беле током првог мандата предводио и на два сусрета са Чукаричким која су одиграна у августу, те остварио максималан учинак. Први дуел је одигран 6. августа 2017. године, а била је то уједно и прва утакмица Милојевића на клупи Звезде против Чукаричког. Тријумфовали су црвено-бели са убедљивих 3:0, а у листу стрелаца су се уписали Филип Стојковић и Александар Пешић у два наврата.

Други дуел је одигран годину дана касније, тачније 25. августа 2018. године. Изабраници Владана Милојевића су тада савладали Чукарички са 2:1, а за Звезду су били прецизни Славољуб Срнић и Марко Гобељић.

The post Милојевићева Звезда увек ефикасна против Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment