Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Текстилац

Црвена звезда ће у суботу од 20 часова гостовати екипи Текстилца у Бачкој Паланци у оквиру трећег кола домаћег првенства.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Црвена звезда и Текстилац до сада нису одиграли ниједан меч, па ће тако први пут одмерити снаге на предстојећем дуелу.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Сви навијачи нашег клуба који неће бити у прилица да уживо бодре фудбалере Звезде на стадиону у Бачкој Паланци, ће моћи да гледају директан пренос меча на Арени Премиум 1. Такође, меч можете гледати на програму Звездине клупске телевизије и Јутјуб каналу под истим именом.

ФОРМЕ ЕКИПА

Црвена звезда је кренула у одбрану шампионске титуле и по осми узастопни трофеј намењен освајачу државног првенства. У првом колу Суперлиге Србије црвено-бели су савладали екипу Јединства са Уба резултатом 4:0 на Маракани, да би потом у другој рунди наши првотимци ремизирали са екипом Младости из Лучана са 2:2. На последњем дуелу голове за наш тим су постигли Бруно Дуарте и Шериф Ендиаје.

Текстилац у уводна два кола нема позитиван резултат у националном првенству. Као домаћин тим из Оџака је изгубио од Војводине резултатом 3:1 на премијери сезоне, док су и претходне недеље изабраници Бранка Мирјачића поражени од ОФК Београда на стадиону “Лагатор” у Лозници са 1:0.

ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Текстилац наступа у систему игре 4-2-3-1. На голу је тридесетпетогодишњи Бојан Браћ, док су два штопера испред њега Филип Средојевић и капитен тима Никола Марјановић. Бековске позиције покривају Марко Луковић рођен 2003. године са десне, односно Сомборац – Миљан Илић са леве стране. Средину терена држе Милан Марчић и Бранимир Јочић, док је нешто истуренији испред њих Дејан Ђурић. Иван Давидовић наступа на месту десног крила, док је Милош Зекић на левом боку, а место центарфора је намењено Стефану Шавији. Опције са клупе су Огњен Трипковић, Леонтије Васић, Јован Дашић, Никола Коџић, Лаки Принц…

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Данило Николић.
Први помоћник: Милан Шутуловић.
Други помоћник: Иван Микалачки.
Четврти судија: Никола Петровић.
ВАР: Павле Томић.
АВАР: Бојан Бановић.

ОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ

‍Петак
20:00 Напредак – ИМТ

Субота
17:30 Нови Пазар – ОФК Београд
20:00 Младост – Јединство Уб

Недеља
17:30 ТСЦ – Спартак
20:00 Чукарички – Војводина
20:00 Партизан – Железничар
21:00 Раднички 1923 – Раднички Ниш

The post У сусрет противнику – Текстилац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment