Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Увежбавање организације напада

Фудбалери Црвене звезде су након заслуженог преподневног одмора, после два тријумфа у Русији и завидне форме коју су показали током припрема, одрадили поподневни тренинг, који је послужио Владану Милојевићу као још један у низу тестова пред почетак нове сезоне.

‍Сунчано и топло време је овог пута дочекало наше играче, који су били спремни за све идејне замисли стручног штаба. Како би тренинг био одрађен на максималном нивоу без нежељених ситуација и евентуалних повреда, на самом почетку су одрадили активацију, те се затим прешло на игру са лоптом.

Играчи су били подељени у три групе, па је сходно томе уследила сада већ чувена игра у кругу, која сваки пут буде пропраћена смехом и сјајном атмосфером, како играча тако и тренера. Затим је на ред дошло увежбавање организације напада, те су се фудбалери поделили поново у три групе, али овог пута по бојама.

Цео тренинг је био подређен јачању сваке линије тима, од оне најдефанзивније до оне најистуреније. Поново су радили у групама, а циљ у једној од последњих вежби на тренингу је била завршница, како би наш тим био што ефикаснији у сезони пред нама.

The post Увежбавање организације напада appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment