Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Тијана, ти си наше срце

50d8587cd03fbtijana-ulaznica_headlineВелико Новогодишње дружење, добра забава, атрактиван програм и права кошаркашка ревија загарантовани су у среду 26. децембра у дворани Баскет сити на Чукарици са почетком у 20 сати. Наиме, у поменутом термину биће одиграна хуманитарна утакмица под називом Тијана, ти си наше срце, у којој ће осим репрезентације ОШ Иво Андрић и пионира Црвене звезде учествовати ВИП звездаши и новинари.

Циљ ове акције је помоћ осмогодишњој девојчици Тијани Огњановић којој је за трансплатацију срца неопходно 200.000 евра. За кошаркаше и стручни штаб црвено-белих овог пута припремљене су посебне улоге – они ће се окушати као службена лица (делегати, судије и помоћне судије) и тренери.

У предигри целе манифестације снаге под обручима одмериће репрезентација ОШ Иво Андрић, коју похађа Тијана Огњановић, и пионири Црвене звезде ДИВА. Тренери Звездиних пионира биће Бранко Лазић и Андреја Милутиновић, док ће репрезентацију ОШ Иво Андрић са клупе предводити Марко Симоновић и Иван Смиљанић. Судије на овом мечу биће Лука Митровић и Милан Миловановић.

Шлагер вечери и централни догађај биће утакмица између ВИП звездаша и селекције новинара. За ВИП Звездаше, који су са задовољством прихватили наш позив, играће: Ненад Перуничић (рукометаш), Игор Бутулија (рукометаш), Дарко Лазовић (фудбалер), Бобан Бајковић (фудбалер), Миленко Топић (кошаркаш), Златко Болић (кошаркаш), Владимир Кузмановић (кошаркаш), Војкан Бенчић (кошаркаш), Милан Гуровић (кошаркаш), Аца Лукас (певач), Драган Којић Кеба (певач), Никола Роквић (певач), Иван Гавриловић (певач), Вук Роксандић (певач), Дејан Цукић (певач), Александар Шапић (ватерполиста), Андреј Кулунџић (аутомобилиста), Ненад Окановић (глумац), Драган Вујић Вујке (глумац), Југ Радивојевић (редитељ), Дарио Ћирић (фитнес тренер). Тренер селекције познатих биће Игор Ракочевић, а његов асистент Бојан Суботић.

Са друге стране, изузетно амбициозну селекцију новинара са клупе ће водити Вук Радивојевић, а његов помоћник биће Елтон Браун. Радивојевић и Браун могу да рачунају на: Милана Бошковића (Б92), Игора Вујчина (Б92), Ненада Костића (Арена спорт), Луку Тешановића (радио Пинк), Ненада Стефановића (ТВ Пинк), Славишу Веселиновића (ТВ Прва), Милана Батиницу (СОС Канал), Милана Вуковића (РТС), Луку Спасовског (Данас), Немању Марковића (Данас), Драгутина Стојменовића (Телеграф), Драгутина Бужића (Ало), Мирослав Јевремовић (косарка24.цом) …

У улози више него ауторитативних арбитара појавиће се Рашко Катић, Борис Савовић и Александар Цветковић. Делегат меча биће Влада Вукоичић, а помоћне судије које ће радити за записничким столом биће Горан Топић, Саша Косовић, Александар Лукман и Никола Бирач. Физиотерапеут Милорад Ћирић бринуће о здрављу новинара и ВИП звездаша, а целокупан програм водиће Един Авдић, новинар ТВ Арена спорт.

Сав приход са ове утакмице намењен је осмогодишњој Тијани којој је за трансплатацију срца неопходно 200.000 евра. Карте ће се продавати на Малом Калемегдану од понедељка, као и на благајни дворане Баскет сити на дан утакмице и то по симболичној цени од 200 динара.

На апел за помоћ једне племените жене, Сандре Ковачић, нисмо могли да останемо неми. Црвена звезда није само спортски колектив, већ својеврстан покрет који иза себе има преко три милиона следбеника. Зато веома често Црвену звезду покушавамо да ставимо у службу хуманости како бисмо помогли онима којима је помоћ неопходна. Надамо се да ће се Звездаши и сви људи добре воље одазвати нашем позиву, да ће доћи у дворану Баскет сити, уживати у занимљивом кошаркашком програму и тако помоћи малој Тијани да добије ново срце – поручио је директор КК Црвена звезда ДИВА Давор Ристовић.

Сви они који додатно желе да помогну малој Тијани Огњановић то могу да ураде уплатом на жиро-рачуне код Комерцијалне банке – динарски жиро рачун: 205-9011004816395-73. Број девизног жиро-рачуна је ИБАН: РС 35205903101860366239.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

8 comments

Igor дец 24, 2012 at 21:46

Stize Andjusic u Zvezdu treba neko Rakocu da nosi opremu na trening.

Reply
mile дец 24, 2012 at 22:23

Ozbiljno stize ili nas lozis?

Reply
gledalac дец 24, 2012 at 23:23

Lozi.

Reply
mile дец 24, 2012 at 22:23

Ozbiljno stize ili nas lozis?

Reply
dexy122 дец 24, 2012 at 19:26

Kako mi je zao sto ovo ne bude na tvu, za nas koji nismo iz Beograda i okoline. Mozda da se tokom prenosa stavi broj za slanje poruka.

Reply
lomilica дец 24, 2012 at 17:25

Rasko sudija i Braun pomocnik ovo se mora pogledati.I da vidim da li ovaj Kole i Boskovic znaju da igraju kosarku.:)

Reply
Goran дец 24, 2012 at 16:08

Ajmo svi po malo da uplatimo, jadno dete 🙁

Reply
delija knin дец 24, 2012 at 16:00

kratko i jasno… BRAVO ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment