Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда озваничила сарадњу са „Физио Групом“

ФК Црвена звезда из године у годину напредује на свим пољима и уједно шири број компанија са којима сарађује, те смо у складу с тим данас потписали уговор са „Физио Групом“, како би наши фудбалери имали што бољи опоравак и рехабилитацију.

‍Представник нашег клуба на потписивању уговора био је председник Светозар Мијаиловић.

Задовољан сам што наш клуб потписује уговор са једном од водећих компанија у области здравства и рехабилитације. Здравље спортиста и њихов опоравак у случају повреда, је веома битан део успеха Црвене звезде. Имамо најсавременију опрему, те искуство које поседује компанија са којом потписујемо уговор, ће повећати нашу могућност да пружимо максимално добру заштиту нашим фудбалерима. Црвена звезда сарађује само са најбољима, те на тај начин помаже себи и другима. Пополарност нашег клуба је велика, а надам се да ће и компанија „Физио Груп“ имати приличне бенефите из сарадње са Црвеном звездом – истакао је Мијаиловић.

Задовољан због сарадње је наравно и директор компаније „Физио Груп“ – Филип Волшек.

Пре свега, желео бих да се захвалим свим људима из фудбалског клуба Црвена звезда јер су омогућили да баш наша компанија буде званичан партнер. Сарадња Црвене звезде и наше компаније биће од изузетног значаја у области физикалне медицине, рехабилитације и спортске медицине, како би тим Звезде са својим играчима и стручним штабом могла да има што боље и квалитетније услове уз наш експертски тим, те ће на тај начин ће моћи да пруже најбоље могуће перформансе на самом терену. Сарадња са клубом какав је Црвена звезда само потврђује наш професионални и квалитетан рад, јер пословање какво има Звезда превазилази све клубове у источном делу Европе – рекао је Волшек.

The post Црвена звезда озваничила сарадњу са „Физио Групом“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment