Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и кадети у Суботици

Након репрезентативне паузе најстарије категорије Црвене звезде настављају такмичење у државном шампионату. Јуниори ће гостовати у Суботици екипи Спартака у петак од 11 сати, а кадети у суботу од 11 часова. Сениорски тим Графичара ће на домаћем терену дочекати Радник од 16 сати у недељу.

Изабраници Ненада Милијаша у позитивном расположењу путују на север наше земље на мегдан Спартаку, с обзиром на чињеницу да су у претходној рунди савладали вечитог ривала са 3:0. На теренима наше Омалдинске школе Василије Костов, Алекса Василић и Никола Тасић су головима украсили сјајну игру црвено-белих. Домаћин из Суботице је уочи репрезентативне паузе савладао Трајал на страни са 1:3, па ће сигурно популарни “Голобови” желети позитиван резултат на свом терену. Меч Спартака и Звезда у оквиру петог кола првенства је заказан за петак, 13. септембар у 11 часова, а сви заинтересовани ће моћи да га посматрају уживо на Звезда ТВ.

Дан касније, у суботу 14. септембра од 11 сати, ће против истог противника играти кадети нашег клуба. Иако је чета Слађана Николића остала поражена у вечитом дербију Кадетске лиге Србије, чврсто верујемо да ће црвено-бели већ у наредном колу успети да се врате на победничке стазе. Са друге стране, дечаци рођени 2008. године у редовима Спартака су у четвртом колу државног првенства изгубили меч са 3:0 од Трајала у Крушевцу. Уживо пренос утакмице ће бити доступан на програму Звезда ТВ и истоименом Јутјуб каналу.

Сениорски тим Графичара ће угостити Радник из Сурдулице у оквиру седмог кола Прве лиге Србије. Графоси су поразом од Мачве у рунди иза нас прекинули низ од пет победа, па ће тако фудбалери младог стратега Марка Неђића желети да забележе нови тријумф. Тренутно се наш развојни тим се тренутно налази на деоби првог места са 15 бодова, а наредни опонент се налази на шестој позицији са девет бодова. Сусрет Графичара и Радника ће бити доступан за гледање уживо на програму Звездине клупске телевизије.

Распоред осталих утакмица:

Омладинска лига Србије:
Графичар – ОФК Београд (субота – 14 часова)

Кадетска лига Србије:
Графичар – Телеоптик (субота – 9 часова)

Млађи омладинци:
Црвена звезда – Звездара (субота – 17 часова)

Млађи кадети:
Црвена звезда – Чукаричкк (субота – 15 часова)

Пионири:
Црвена звезда – Бродарац (недеља – 19 часова)

Петлићи:
Телеоптик – Црвена звезда (недеља – 11 часова)

The post Најава преноса – Омладинци и кадети у Суботици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment