Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Генерација “2013” наставила са жетвом трофеја

Звездина генерација дечака рођена 2013. године је освојила прво место на меморијалном турниру “Аца Митић” одржаном у Нишу.

Талентовани бисери под командом Марка Јеротијевића су били неприкосновени и такмичење завршили без пораза. У групној фази су забележили две убедљиве победе над екипама Топ Стар (8:0) и Синђелићем (6:0). Последњи меч у првој фази су такође добили, а бољи су били од домаће Арене (2:0). У четвртфиналу су савладали Фрее Кицк (4:0), док су за пласман у финале минималним резултатом славили против Национала. У борби за пехар су били убедљиви над тимом Филип Филиповић и тријумфовали са 3:0.

Тренер екипе – Марко Јеротијевић је био изузетно задовољан издањем својих талентованих фудбалера.

– Иза нас је сјајан турнир и одлична организација у Нишу. Савладали смо две најбоље школе из Ниша и потврдили још једном одличну форму пред завршницу “Фер-плеј” лиге која се одржава на Убу. Након тога нас у октобру очекују турнири у Бања Луци где ће наступати тимови попут Динама, Штурма и Марибора, док нас само пар дана касније очекује такмичење у Куманову на ком ће учешће узети Порто. Нама преостаје да се што боље спремимо и да до краја године забележимо што боље резултате – изјавио је Јеротијевић.

Победнички тим у Нишу су чинили: Јанковић, Пешовић, Дуњић, Јевтић, Костић, Рашић, Остојић, Лукић, Џимовић, Живковић, Тишма, Гашовић, Ристић.

Стручни штаб је предводио главни тренер Марко Јеротијевић, а уз њега је био помоћник Милорад Ловрић.

The post Иза југа Маракане – Генерација “2013” наставила са жетвом трофеја appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment