Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Куповином сезонске карте дајеш подршку свом клубу и тиму на више начина

КК Црвена звезда Меридианбет наставља са продајом сезонских карата за такмичарску 2024-2025.

Продаја сезонских карата уз бројне погодоности наставиће се и током септембра, а клуб позива све Звездаше да обезбеде своје место у наредној сезони у Београдској Арени куповином сезоске карте.

Нова сезона обећава много узбуђења и изазова, а КК Црвена звезда Меридианбет оформио је снажан тим коме ће бити потребна и снажна подршка са трибина која је у многим утакмицама била од велике важности за нашу екипу!

Клуб је закључно са 28.08.2024.године продао 9000 сезонских карата – a продаја уз велико интересовање Звездаша ce наставља до почетка сезоне и прве утакмице коју наш тим игра у Београду!

Дођите, купите сезонске карте КК Црвена звезда – чиме ћете директно помоћи клубу да финансијски несметано функционише у наредној сезони!!!

Клуб је сваке године истицао огромну важност куповине сезонских карата и  изражавао велику захвалност свима који су и на тај начин пружали подршку Црвеној звезди и играчима, јер је тај сегмент небројено пута помогао клубу да свакодневно нормално живи и ради!

Подсећамо да је 15.08.2024.године почела потпуно слободна продаја сезонских карата на Малом Калемегдану, као и онлајн на сајту http://www.tickets.rs

Комплетну понуду слободних места на тлоцрту Београдске Арене можете пронаћи на следећем линку нашег тикетинг партнера – tikets.rs

https://tickets.rs/event/kk_crvena_zvezda_meridianbet_sezonska_ulaznica_2425_13966

Додатне погодности:
– Клуб се потрудио да и ове сезоне омогући куповину сезонских карата на рате картицама Интеса и Комерцијалне банке, а корисници ових картица могу да искористе опцију коју имају и купе сезонске на 3 или 6 рата. (ова опција доступна је само на Малом Калемегдану)

– За потенцијалне утакмице где је ограничена продаја преосталог капацитета улазница биће обезбеђено право прече куповине дневне карте уз сезонску карту;

Све додатне информације можете пронаћи на тикетинг страници нашег сајта:

Ticketing

Буди уз црвено-беле у сезони 80. рођендана и великог јубилеја, обезбеди своје место у Арени dа побеђујемо заједно!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Куповином сезонске карте дајеш подршку свом клубу и тиму на више начина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment