Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездин подмладак традиционално бруси форму на Копаонику

Звездини млади џудисти у добро познатој бази црвено белих, хотелу Јуниор у Брзећу, традиционално почетком августа почињу припреме за предстојећу такмичарску сезону.

Под стручним вођством тренера Давора Колунџића, Марка Манојловића, Синише Бећагола, Немање Николића, Жарка Пајића и Милана Бунчића Звездин подмладак вредно тренира како би у предстојећој сезони наставили трофејни низ.

Атмосфера у тиму је одлична. На Копаонику се припремају млади такмичари из свих наших секција. Боравак у Брзећу у Јуниору је сада већ део традиције, пре свега зато јер су услови које имамо овде на располагању врхунски. Са одличном салом за џудо али и свом спортском инфраструктуром коју хотел поседује, у природи и то на идеалној надморској висини од 1100 метара чини да деца уживају и припремају се у најздравијем могућем окружењу истакао је Давор Колунџић, директор омладинске школе ЏК Црвена звезда.

Планови за базичне припреме су јасни. Млади Звездини џудисти брусе форму како би наставили да постижу врхунске резултате које су их пласирали на сам врх табеле Џудо савеза Србије.

Као и сваке године вредно се тренира. Уз јутарњи футинг имамо и два тренинга на струњачи где брусимо технику али се ради и на важним тактичким сегментима. Сви раде вредно и потпуно сам уверен да ћемо у нову школску годину ући са одличним резултатима на какве смо и навикли све Звездине навијаче закључио је Давор Колунџић.

The post Звездин подмладак традиционално бруси форму на Копаонику appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment