Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Анан на турбо погон

Прошлог викенда се на терену нашло шест Звездиних фудвалера на каљењу, истакао се Андрија Максимовић у победи Графичара над Трајалом, док је у поразу ОФК Београда од Чукаричког Ебенезер Анан одиграо још једну одличну утакмицу.

‍Четврто коло Суперлиге Србије нам је донело сусрет између Чукаричког и ОФК Београда, у ком је наступило чак четири фудбалера Звезде који се налазе на позајмицама у поменутим клубовима. Одличну утакмицу иза себе је имао Едмунд Адо, који је у 84 минута у потпуности контролисао везни ред „романтичара“, те је у доста ситуација спречавао домаће играче да дођу до изгледних шанси и запрете голу његовог тима. По левом боку је дејствовао Ебенезер Анан, који је својим продорима направио доста проблема дефанзивцима Чукаричког. Сјајно је користио слободан простор и упошљавао своје саиграче, односно неретко их доводио у гол шансе. Имао је своје прилике Никола Митуљикић да промени резултат у Зајечару, али није успео да их претвори у гол. Одлично је проналазио себи простор за шут, својим кретањем је доста намучио одбрану домаћег тима, те наговестио да ова сезона може бити његова. На другој страни, свој деби је имао Урош Кабић, који је на терену провео нешто мање од десет минута. За време његовог боравка у игри, Чукарички је дошао до победоносног гола.

У Првој лиги Србије, наступе у другом колу су забележили Вељко Милосављевић и Андрија Максимовић. „Графоси“ су наставили са сјајном формом, те су забележили другу победу и исто толико одиграних мечева од старта сезоне. Милосављевић је одиграо одличну утакмицу у победи над Трајалом из Крушевца, дириговао је одбраном, те имао пар интервенција које су спречиле домаћи тим да дођу до гола. Да је у изванредној форми показао је Андрија Максимовић, другим поготком од старта нове сезоне. Он је за 74 минута направио прави кошмар дефанзивцима Крушевљана, те их доводио до лудила у појединим ситуацијама. Награда је стигла крајем првог полувремена, када је погодио са беле тачке и донео два гола предности својој екипи.

‍ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ

Вељко Милосављевић (Графичар) – 90 минута у победи над Трајалом (4:2)
Едмунд Адо (ОФК Београд) – 84 минута у поразу од Чукаричког (1:2)
Ебенезер Анан (ОФК Београд) – 90 минута у поразу од Чукаричког (1:2)
Андрија Максимовић (Графичар) – 74 минута у победи над Трајалом (4:2)
Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 79 минута у поразу од Чукаричког (1:2)
Урош Кабић (Чукарички) – 8 минута у победи над ОФК Београдом (2:1)

The post Звездаши на каљењу – Анан на турбо погон appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment