Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сеол: Одушевљен сам Мараканом и навијачима

Јунг Ву Сеол се на најбољи могући начин представио навијачима Црвене звезде, тако што је са 25 метара послао фантастичан пројектил и уписао првенац у црвено-белом дресу за који каже да ће памтити до краја живота.

Веома сам срећан због постигнутог гола, иако ми је примарни задатак да се фокусирам на одбрану. Нашао сам се у доброј позицији, ухватио лопту на прави начин и погодио угао противничког гола. Драго ми је што сам дебитовао за Звезду на нашем стадиону пред навијачима, који су били фантастични. Навијали су током целе утакмице и импресиониран сам начином на који нас подржавају. Желим им да наставе овако, као и ми, да победе нижу и да им ми доносимо радост. Мислим да смо против Новог Пазара одиграли одлично друго полувреме и тако треба да идемо у наредним утакмицама. Деби ћу памтити до краја живота. Нема времена за одмор, већ у четвртак гостујемо Чукаричком – почео је Сеол.

Већ се адаптирао и у Звезди се осећа као код куће.

Никада раније нисам играо ван Јужне Кореје, али сам задовољан како сам се прилагодио и уживам у Звезди и Србији. Људи су заиста фини, фанови ме често сретну на улици и траже од мене потпис или фотографију. Осетио сам колико звездаши воле фудбал и радујем се што ћу бити у таквом окружењу. Саиграчи су такође одлични, наравно, много ми значи присуство Хванга, који ми је један од најбољих пријатеља. Најважније је да је повреда прошлост и да могу да помогнем екипи на терену – закључио је Сеол.

The post Сеол: Одушевљен сам Мараканом и навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment