Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Хванг господар средине терена и статистички

Везни фудбалер наше екипе – Ин Бом Хванг је на прве две утакмице домаћег шампионата уписао исто толико наступа, а статистика званичног сајта Суперлиге Србије говори да је репрезентативац Јужне Кореје био на висини задатка.

Провео је Хванг укупно 170 минута на терену, а само су голман Марко Илић и дефанзиваци Милан Родић и Насер Ђига уписали већу минутажу, али је у конкуренцији везних фудбалера Звездина шестица провела највише времена у игри. Забележио је фудбалер наше екипе једну асистенцију, уз то је и опробао шут у пет ситуација, док су два ударца ишла у оквир гола.

Потврдило се на пролећној премијери да се Звездин Магико и Ин Бом Хванг сјајно разумеју на терену. Играо се 54. минут када је Звездина шестица одлично упослила Катаија, који је дриблингом преварио противничког фудбалера, а затим и погодио угао гола чувара мреже Јединства.

Сјајан је био Хванг када је у питању пас игра. Забележио је везни фудбалер наше екипе 174 додавања, од тога 162 успешна, што представља висок проценат прецизности. Уз то репрезентативац Јужне Кореје је на два дуела уписао 16 кључних додавања, али и шест успешних центаршутева.

Одличан је био првотимац Звезде и у дуел игри, од укупно 10 ситуација из седам је изашао као победник. Успео је и да изнуди четири прекршаја, те да начини само један током 170 минута игре у домаћем шампионату.

The post Хванг господар средине терена и статистички appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment