Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Српски шампион поклонио дечаку Радоју сезонску карту

Звезда је уочи меча другог кола националног првенства на стадиону ”Рајко Митић” угостила дечака Радоја Ђокића, који је велики навијач нашег клуба, те му уручила као поклон сезонску улазницу испунивши маленом навијачу велику жељу.

Наши драги гости на мечу против лучанске Младости су били дечак Радоје, његова сестра Ивона и бака Мира. Звездин млади навијач је ”лудо” заљубљен у црвено-беле боје, али никада није имао прилику да уживо на највећем српском стадиону бодри изабранике Владана Милојевића. Прича малишана кога је мајка оставила још док је био беба је потресла комплетну Србију. Радоју је реновирана стара кућа, те је на тај начин добио нормалне услове за живот, а поред свега овај дванаестогодишњак је као велику жељу истакао да би волео да сваког викенда гледа Звездине мечеве.

Црвена звезда је препознала велику љубав и чисто срце малишана, те му приредила сјајно изненађење. Телевизијска екипа нашег клуба је као по обичају стигла, неколико сати пре почетка меча, у село Катрга крај Чачка како би упознала дечака и приредила му дан за памћење. После неколико сати вожње до Београда, уследио је најинтересантнији моменат наше приче.

Радоје је обишао Звездин трофејни музеј, где се детаљно уз пратњу кустоса Предрага Тркуље упознао са богатом историјом. Потом је председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић на велико задовољство уручио симболичне поклоне, а специјално изненађење за Радоја је представљала сезонска улазница за актуелну такмичарску годину. Дечак није могао да сакрије велико одушељење, што ће бити редован гост на Маракани.

Препуни утисака након прве посете највећем српском спортском објекту, чланови фамилије су напустили Београд са јасном поруком да њихово срце куца само за Црвену звезду, као и да ћемо видети Радоја на свим мечевима ове сезоне.

The post Звезда је породица | Српски шампион поклонио дечаку Радоју сезонску карту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment