Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Да се запитамо и направимо добру анализу

Црвена звезда и Младост из Лучана су поделили бодове (2:2) у утакмици другог кола Суперлиге Србије, а утиске након меча је изнео шеф стручног штаба – Владан Милојевић.

‍- Ви кад хоћете, обично то онда неће. Прво полувреме не бих коментарисао, рекао сам да је моја највећа одговорност, ја сам бирао екипу и спремао, очигледно је да нешто нисмо урадили како треба, односно ја. Идемо даље, друго је коло. У сваком случају морамо мало да се запитамо, не свиђа ми се однос појединих играча. Наше Делије ће нам рећи чувену паролу “да као лав се бориш“ и то је нека парола коју имамо. Не знам шта су моји играчи мислили, али сада није ни битно, то су неке ствари за свлачионицу. Понављам, идемо даље вредно да тренирамо, радимо и исправимо све ово у идућем колу – почео је Милојевић.

Искусни стратег се захвалио публици, а потом истакао да играчи од првог до последњег минута морају да дају све од себе, како се прво полувреме не би поновило.

Знам да ће они увек да дају подршку и свака част навијачима. Генерално имамо доста нових играча и фудбалера од прошле године, играти за Црвену звезду је стварно страст и морате да дате све од себе. Не можете да им кажете ништа за друго полувреме, али ово прво није достојно клуба, не можете да играте тако. За целокупно време проведено у Звезди, не знам да ли смо одиграли овакву утакмицу, безвољну и безидејну, без ризика. Направићемо једну добру анализу и наставити даље – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Да се запитамо и направимо добру анализу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment