Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда и Милојевић су загарантована два гола против Младости

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Владан Милојевић је на десет такмичарских мечева предводио црвено-беле против Младости рачунајући оба мандата, а наш тим је на челу са искусним стручњаком до сада постизао више од два гола у просеку на утакмицама са тимом из Лучана.

Први меч као тренер Звезде, Милојевић је имао против Младости 22. октобра 2017. године на домаћем терену. Наш тим је извојевао победу са 2:1, да би потом постигли чак пет голова на гостовању у Лучанима исте сезоне у тријумфу од 2:5.

Наредне такмичарске године црвено-бели су се састали чак пет пута са Младости, од тога три пута у првенству и два пута у оквиру полуфинала Купа Србије. Забележили смо четири победе, уз један реми у купу, али и стекли одличну гол разлику од 10:3 у сезони 2018/19.

У истом ритму је играла Црвене звезда против тима са стадиона “СРЦ МР Радош Миловановић” и на наредне такмичарске године, па смо тако остварили победу од 2:0 као домаћини и 0:1 као гости. Такође, при повратку Владана Милојевића на клупу нашег трофејног тима у сезони 2023/24 савладали смо Младост у Лучанима са 0:1 у оквиру плеј-офа домаћег првенства.

Када се подвуче црта, Владан Милојевић је Звезду предводио на 10 утакмица против Младости, те је остварио девет победа, док смо једном одиграли нерешено. Постигли смо 21 гол, што у просеку доводи до чињенице да су наши првотимци на челу са искусним стратегом постизали више од два гола по мечу.

Прилику да наставе низ и потенцијално увећају просек датих голова, црвено-бели ће имати у суботу, 27. јула од 20 сати када ћемо се састати са Младости у оквиру другог кола Суперлиге Србије.

The post Звезда и Милојевић су загарантована два гола против Младости appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment