Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ресавица дочекала Звездине трофеје

Традиционални Звездин летњи караван је наставио обилазак градова у Србији, а након Бора, Неготина и Зајечара, на ред је дошла Ресавица.

Заиста одлична атмосфера је дочекала нашу делегацију, а повремени налети кише и облака нису спречили Звездине навијаче да попуне градски трг и поздраве шампионски караван. Највише одушевљења као и до сада су изазвали пехари из нашег музеја намењени шампиону Србије, освајачу најмасовнијег такмичења у држави и онај највреднији у богатој колекцији – “ушати” трофеј који добија првак Европе.

Најмлађа публика је током вишесатног дружења ширила позитивну енергију, а целим градом су могле да се чују најпознатије Звездине песме у изведби наших малишана. Њих је одушевила и фан зона, која пружа разне атракције и игрице, у којим се надмећу и они старији. Ресавица је показала да је место које воли Звезду и које ће увек радо дочекати наш клуб у разним приликама.

Следи дан паузе, а онда још два места до краја шесте туре Звездиног каравана, а градови које ће посетити наша делегација јесу Петровац на Млави и Рума.

The post Ресавица дочекала Звездине трофеје appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment