Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевићево уигравање за Сочи

Фудбалери Црвене звезде су по други пут изашли на терен у току данашњег дана, а након првог на ком је све било подређено физичкој припреми, поподневни део је послужио за тактичке замисли Владана Милојевића, пред утакмицу против Сочија која је на програму у петак od 12 часова.

‍Тренинг је започет лаганим загревањем и вежбама за активацију, како би првотимци били спремни и орни за наредних 90 минута и увежбавање стратегије и акција које ће испољити у сутрашњој утакмици. Након уводног дела, играчи су се поделили у три групе и одиграли „шеве“ која увек произведе сјајну атмосферу и константан смех међу саиграчима и стручним штабом.

До краја тренинга увежбавани су дефанзивни и офанзивни прекиди, које ће публика имати прилику да види већ у сутрашњем сусрету са руским тимом, као и у дуелима са Таљаресом и домаћим Зенитом. Фантастично расположење и рад до последњих минута, говоре колико су фудбалери мотивисани пред старт сезоне, која би могла да буде још једна историјска, а већ 20. јуна их очекује прва званична утакмица против Јединства из Уба на Маракани.

The post Милојевићево уигравање за Сочи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment