Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Цвјетићанин презадовољан Звездиним камповима

Фудбалски клуб Црвена звезда је организатор многих кампова за млађе категорије широм Балкана, али и целог света.

‍Координатор базе Звездиних играча, Владимир Цвјетићанин је задовољан одзивом ове сезоне и истиче да влада велико интересовање када су кампови које организује наш клуб у питању.

Кампове смо одржавали по целом свету, а посетили смо градове попут Цириха, Скопља, Темишвара, Чикага, Тивта, док је највећи одржан управо у главном граду наше земље. Можемо се похвалити са преко 500 учесника и одзивом који је ове сезоне био заиста феноменалан. Нисмо још урадили потпуне анализе, али око 20 играча ће бити позвано у наш клуб, како би се даљим тренинзима наметнули, а потом и конкурисали за неке од Звездиних узрасних категорија – изјавио је Цвјетићанин.

Изненађен је да су кампови који су одржани по први пут у неким градовима имали велики број учесника, а сматра да ће број расти из сезоне у сезону.

Остао је други део кампа у Београду и један у Љубљани, чиме би затворили ову сезону. Нешто што је сигурно обележило ову годину је камп у Тивту, који је стварно привукао велики број деце, као и у Цириху, с обзиром да је одржан по први пут у том граду интересовање је било огромно. Наредне сезоне је циљ исти, да клуб као што је Црвена звезда настави са оваквим радом и да буде још више градова, а мислим да ће и број учесника премашити цифру из прошле сезоне – подвукао је Цвјетићанин.

Идеја нашег клуба са организацијом кампова је прошле сезоне оставила сјајан утисак, док би наредне уз повећање броја градова, односно интересовање полазника, могла да се постави још једна лествица која ће из године у годину бити све виша.

The post Иза југа Маракане – Цвјетићанин презадовољан Звездиним камповима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment