Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Красо напушта Црвену звезду

Жан Филип Красо није отпутовао са екипом Црвене звезде на други део припрема у Русију, разлог је трансфер и одлазак из клуба. 

Красо прелази у Париз у клуб из друге Француске дивизије, трансфер је вредан 1.5 милиона евра.

Мора се признати да остаје велика жал што овај мајстор фудбала није показао сав свој раскош у нашем клубу. И ако је сезону почео одлично, временом је изгубио статус стартера и улогу у тиму, очекивало се да тим и игра Црвене звезде буде конципирана око њега, али се то није десило, прво је изгубио битну  улогу код бившег тренера Бахара, а ни Владан Милојевић није успео да пронађе адекватну позицију Красоу где би сви били на добитку.

Красо је велики зналац и ту нема двојбе, али и без праве и дефинисане позиције, није се показао ни као нападач, ни као десетка, рекло би се да је нешто између популарно речено „девет и по“ и као такав није се уклапао у филозофију и стил игра Владана Милојевића.

Према свему судећи Красо није испунио очекивања и трансфер је најбоље решење за све, Црвена звезда ће покушати да пронађе адекватну замену и доведе другог нападача за предстојећу сезону који бе се допуњавао са Шерифом Ндијајом.

Поред класичног нападача у фокусу је још један крилни нападач, док појачање у средини терена зависиће у великој меро од одласка Ин Бом Хванга.

Повезане вести

Leave a Comment