Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин музеј ради и недељом

Једна од главних атракција на стадиону „Рајко Митић“ је дефинитивно Музеј, који на најбољи могући начин негује величину и историју Црвене звезде, која је дугачка сада већ скоро 80 година. Сви који желе да посете Маракану, неизоставна станица им је свакако просторија са свим трофејима које смо освојили, па са задовољством преносимо да ће наш Музеј од 1. јула радити и недељом.

‍Радно време Музеја ће радним данима бити од девет до 16 часова, док ће викендом радити од девет до 15 сати. Стадионске туре ће се као и до сада изводити у терминима од 10, 12 и 14 часова на српском и енглеском језику.

Музеј фудбалског клуба Црвена звезда отворен је 12. марта 1985. године и то поводом четрдесет година од оснивања Клуба и представља значајан објекат који сведочи о богатој историји и успесима нашег фудбалског клуба. У њему су обједињене све године успеха и победа које су на најлепши начин представљене кроз јединствену збирку трофеја, пехара, признања и клупских заставица које су изложене у нашем музеју.

The post Звездин музеј ради и недељом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment