Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дегенек: Дајмо крв и покажимо хуманост на делу

У медија центру стадиона “Рајко Митић” одржава се 30. јубиларна акција “Црвено-бела крв”. Сви звездаши који желе да покажу своју хуманост могу то да ураде у четвртак и петак од 10 до 18 часова, а све људе добре воље позвао је и наш фудбалер – Милош Дегенек.

Он је међу првима пристигао и дао крв како би помогао некоме, коме је помоћ заиста потребна.

Желим прво да се захвалим клубу, навијачима и свима који ће доћи данас и сутра да подрже овако једну лепу акцију. То је заиста један леп гест свих оних који желе да помогну онима који имају проблем, којима је потребна крв. Заиста је феноменално, мислим да ово показује величину клуба и величину људи који дођу и дају крв. Све похвале клубу, што је дозволио да се користи овај простор и навијачима што подржавају ову акцију – Изјавио је Дегенек.

Пре четири године је скупљено највише јединица крви, сада Дегенек жели да се та цифра обори.

– Сваки рекорд стоји ту да би се оборио. Пре четири године било је 1000 јединица, било би сјајно када би се у ова два дана прикупило минимум 1500. Понављам, заиста леп гест, а ако је неко сујеверан, нека дође можда помогне да се уђе и ове године у Лигу шампиона.

На крају, позива све људе добре воље и познате личности да се придруже акцији и да одазов буде што већи.

Позвао бих свакога ко је у могућности да дође. Временски период је од 10 до 18 часова, ко год може да учини добро дело нека сврати. Мислим да ћемо ми све то умети да ценимо, такође мислим да и јавне личности треба да дају пример. Не сматрам себе као једну такву личност, али можемо сви да дамо крв и помогнемо људима којима је помоћ потребна – подвукао је Дегенек.

The post Дегенек: Дајмо крв и покажимо хуманост на делу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment