Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Тасић и Поповић црвено-бели, Чукић професионалац

Омладинска школа Црвене звезде ради пуном паром већ дуги низ година, па је у истом ритму настављено и на лето пред сезону 2024/25. У питању су Михајло Поповић и Никола Тасић, који су појачали наше млађе категорије, као и Веско Чукић који је потписао први професионални уговор са клубом.

Црвена звезда је наставила да улаже у младе таленте, те је почетком летњег прелазног рока, професионални уговор потписао талентовани штопер Михајло Поповић. Млади дефанзивац рођен 2009. године у Кљајићеву.

Велика ми је част што сам потписао уговор са Црвеном звездом. Спреман сам да пружим свој максимум на терену, а самим тим и да оправдам очекивања челника. Радујем се што ћу радити са сјајним тренерима и играчима и верујем да ћемо заједно постићи велике успехе. Хвала клубу на поверењу и прилици коју су ми пружили, једва чекам почетак сезоне и нове изазове – рекао је Поповић.

Одмах након доласка новог појачања, тачније четири дана касније, Омладинска школа Црвене звезде је постала богатија за још једног професионалца, а реч је о Веску Чукићу, офанзивцу рођеном 2009. године. Млади таленат пореклом из Берана је у наш клуб стигао 2022. године, а својим одличним партијама и вредним радом оправдао је очекивања и добио прилику да стави параф на уговор са црвено-белима.

Веома ми је драго што сам потписао први професионални уговор са Црвеном звездом и надам се да ћу се залагањем на тренинзима и утакмицама одужити клубу. Прва ми је честитала породица, која ми пружа највећу подршку – речи су Чукића.

Црвена звезда није ни ту стала са потписима када је реч о младим и талентованим фудбалерима, па је ново лице у нашем јату постао и Никола Тасић. Реч је о офанзивном везном играчу рођеном 2006. године који је у Звезду стигао из Дубочице, где је играо за сениоре, а током јесени ће наступати за нашу омладинску селекцију.

Сигурно да је леп осећај доћи у Црвену звезду, највећи клуб на Балкану. Много ће ми значити што сам у каријери већ играо сениорски фудбал, па ћу покушати да искуство пренесем и на остатак екипе, те оправдати очекивања. Највећа жеља ми је да постигнем гол у дербију – рекао је Тасић.

Звезда ће и даље бити активна у прелазном року, за млађе категорије, јер ускоро очекујемо нова појачања за нову сезону.

The post Иза југа Маракане – Тасић и Поповић црвено-бели, Чукић професионалац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment