Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Митровчани поздравили Звездин караван

Завршен је још један дан Звездиног великог каравана под слоганом „Звезда је моја породица“, а овога пута били смо у Сремској Митровици.

Наш клуб је после Пожаревца, посетио још један Сремску Митровицу. Долазак Црвене звезде је поново одушевио огроман број навијача. Оно што нас посебно радује је што је велики број заљубљеника у црвено-беле боје већ био присутан када је Звездина делегација стигла. Симпатизери су са одушевљењем испратили изношење трофеја на постоља.

Најватренији навијачи из овог места су развили транспарент на ком је писало „Учлани се, буди део породице“, а имали су и неколико пиротехничких перформанса. Владала је права звездашка атмосфера, а прегршт људи се учланило у клуб и обновило своје чланске карте. Посетиоци су највише уживали у сликању са трофејима. Највећу пажњу, као и обично, изазвала је „сребрна амфора“ Купа европских шампиона, коју је наш тим освојио 1991.године.

Најмлађима су се допале фудбалске игрице, које смо им спремили, док су на самом крају становници из Сремске Митровице пожелели да се дружимо и наредне године.

The post Митровчани поздравили Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment