Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Резиме припрема омладинаца

Омладинска селекција Црвене звезде се после двонедељних припрема у Требињу, вратила у Београд, где ће тренирати до пролећне премијере против Вождовца на теренима Омладинске школе нашег клуба, која је заказана за 10. март. Изабраници Ненада Милијаша су остварили максималан учинак и уписали победе против Арсенала из Тивта, Будућности из Подгорице, Игала и Младости из Доње Горице.

Промењени састав Црвене звезде у односу на јесењи део сезоне је средином јануара на теренима иза југа Маракане започео са спремањем за пролећни део сезоне у којем има императив да надомести заостатак за ИМТ-ом од шест бодова те врати титулу Омладинске лиге Србије на Маракану. Црвено-бели су на четири меча у Требињу и Црној Гори били и више него ефикасни, те су постигли чак 16 погодака, а примили шест голова. Најбољи стрелац нашег јуниорског тима био је Даворин Тошић са пет голова, Новак Гојков је био прецизан три пута, Дарије Маркочевић је дао два гола, док су по једном мрежу тресли Лука Бубања, Ненад Кривокапић, Стефан Младеновски, Лука Лечић, Алекса Цветковић и Огњен Теофиловић.

Најубедљивији тријумф остварен је одмах по доласку у Требиње, односно 14. фебруара, када су на терену у оквиру комплекса „Град сунца“, изабраници Ненада Милијаша били бољи од Арсенала из Тивта резултатом 6:1. Меч је поготком отворио талентовани нападач – Дарије Маркочевић, а поред њега мрежу ривала су редом тресли и Лука Бубања, Новак Гојков, Ненад Кривокапић, Даворин Тошић и Стефан Младеновски. Три дана касније, омладинци Звезде су гостовали у Подгорици екипи Будућности и славили резултатом 3:2 погоцима Луке Лелића са беле тачке, Маркочевића и Гојкова.

Трећи меч на припремама одигран је 21. фебруара у Игалу против истоименог ривала и забележена је нова победа, такође резултатом 3:2. Изабраници Ненада Милијаша су показали карактер на овом мечу, те су преокренули резултат из првог полувремена и погоцима двоструког стрелца – Даворина Тошића и голом Алексе Цветковића однели тријумф. Последња контролна утакмица одиграна је три дана касније на терену „Града сунца“ где је остварена убедљива победа резултатом 4:1 против Младости из Доње Горице. Меч је отворио прелепим поготком Новак Гојков, који је прво сјајно из игре избацио свог чувара и послао лопту под пречку ривала, док су у наставку погађали Даворин Тошић, који је поново био заслужан за два гола, као и новајлија Огњен Теофиловић, чијим је поготком постављен коначан резултат.

Ако се по јутру дан познаје, гледаћемо нападачки фудбал омладинаца Црвене звезде на пролеће, док је 17. коло против Вождовца заказано за 10. март, када ће Милијашеви пулени кренути у поход ка титули омладинског шампиона Србије

The post Резиме припрема омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment