Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Немац Цвајер дели правду у Тираспољу

Први сусрет 3. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона између Црвене звезде и молдавског шампиона Шерифа из Тираспоља окончан је на нашем највећем стадиону без победника резултатом 1:1. Много тога је већ речено о слабој игри наших фудбалера, али поред тога оно што је обележило наведени сусрет је катастрофално суђење румунског интернационалца Овидуа Хацегана који је током свих 90 минута игре перфидно навлачио на страну гостујуће екипе и направио је низ скандалозних грешака без обзира што спортски медији у нашој земљи и не дају много пажње наведеном.

Европска кућа фудбала данас је одредила делиоце правде за реванш сусрет који ће бити одигран у Тираспољу 10. августа. На травнати тепих стадиона „Главнаја Арена Комплексулуи Шериф“ екипе ће извести немачки судија Феликс Цвајер коме ће помагати Рафаел Фолтин и Штефан Луп.

Четрдесетогодишњи Берлинац на лиси ФИФА судија налази се од 2012. године, а до сада није судио ни нашем клубу, нити српским клубовима. У марту 2017. године судио је квалификациони сусрет за Светско првенство између Грузије и Србије у Тбилисију који је аша репрезентација решила у своју корист резултатом 3:1.

Надамо се да ће дуел у Тираспољу протећи у игри на коју делилац правде неће имати утицаја и да ће боља екипа наставити пут ка групној фази Лиге шампиона.

Повезане вести

Leave a Comment