Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Звезда-Раднички 3-2

OK Crvena zvezda
OK Crvena zvezda

Одбојкаши Црене звезде савладали су у дербију кола Раднички из Крагујевца резултатом 3-2 (25:18, 25-23, 25:13, 25:22, 16:14) Црвено-бели су играли дуг и неизвестан меч са противником из финала купа, али ипак су успели да однесу победу.

После неколико грешака нашег тима гости су повели у првом сету резултатом 4-2, али Звезда се враћала прво на 7-7, а онда сјајним сервисима Петковића стекла и 5 поена предности коју су одржавали до краја сета, а на крају увећали на коначних 7 (25-18). Оно што радује навијаче је повртак Митића у прву поставу, као и сјајна игра Петковића за којег противници нису имали решење у овом сету.

У другом сету доста дуго се играло поен за поен, али екипа Радничког  је у завршници сета стекла предност од 23-20 што је било недостижно за црвено-беле, па је резултат у сетовима изједначен на 1-1.

У трећи сет су обе екипе ушле агресивно, водила се велика борба и за први поен, који је Стоиловић освојио у нашу корист. Раднички је успео да изједначи, али су црвено-бели заиграли максимално озбиљно и предност је расла из минута у минут све до коначних 25-13 за наш тим.

Четврти сет је био веома сличан првом и другом. Играло се поен за поен, али је Раднички први дошао до веће предности (6-10). Звезда је на Петковићев сервис и смеч Копривице смањила на два разлике. Међутим, то је било довољно за Раднички који је ту предност сачувао до краја и изједначио на 2-2 у сетовима.

Пети сет је почео поеном за наш тим али убрзо након тога следи грешка у сервису и долази до изједначења. Екипе се смењују у вођству као у предходним деоницама. Изједначење 9-9 показало је да ће завршница меча бити веома неизвесна. Игра се поен за поен, Звезда је успела да поведе 15-14, а затим је постигла и победоносни поен. На крају петог сета 16-14 за црвено беле.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

milenko мар 1, 2013 at 08:46

CESTITAM MOMCI IDEMO DALJE U NOVE POBEDE

Reply
Miroslav мар 1, 2013 at 08:12

Bruka je i sramota da ovi momci nemaju podršku navijača..
Jedina svetla tačka našeg SD-a već godinama i ništa..
Bitno je da oni propaliteti od fudbalera imaju podršku..

Reply
INĐIJA феб 28, 2013 at 20:45

Titula je nasa, sledi plej of i retka situacija da u SD-u kad mozemo sa sigurnoscu da kazemo da cemo pregaziti protivnike. Ali pored sjajnih rezultata podsecam da nam je evropa MERILO SNAGE. Dakle plej of pa pod punim gasom na LS !

Reply

Leave a Comment