Moja Crvena Zvezda
Архива

Pirova pobeda rukometaša u Kupu EHF

Bojan Ljubišić je sa 16 odbrana i protiv Rusa bio uzdanica crveno-belih rukometaša

Rukometaši Crvene zvezde ipak nisu uspeli da nadoknade -8 iz Rusije. Katastrofalno drugo poluvreme meča u Krasnodaru je presudilo i samo zahvaljujući tome u nastavak takmičenja u okviru Kupa EHF ne ide bolja ekipa.

Crvena zvezda : SKIF Krasnodar  35:28 (17:12) ; prvi susret 30:38

Utakmica u Šumicama je počela fantastično po naše rukometaše. U 8. minutu, crveno-beli su vodili sa 8:0, a već u 11. imali su neverovatnih 10:1. Međutim, gosti se oko 15. minuta konačno bude i polako, ali sigurno iz minuta u minut smanjuju prednost da bi se na odmor otišlo sa ipak obećavajućih 17:12.

U drugih trideset minuta revanša, crveno-beli rukometaši su bili na klackalici koja se kretala od +3 do +7, ali nikako nisu uspeli da načine odlučujući korak i prelome susret.

Na kraju, kao što već pomenusmo u osminu finala Kupa EHF plasirala se ruska ekipa.

U oproštajnoj utakmici od Evrope za sezonu 2010/11, crveno-beli su nastupili u sledećem sastavu: Ljubišić 16 odbrana, Ivanišević, Živković 6, Pešić 7, Pantelić, Perović, Đurić 5, Ristić, Pušica, Stojanović 7, Leković 4, Jokić, Trivundža 4, Zelenović 2.

Takođe treba napomenuti da su u ovom susretu zakazali navijači, pošto je meču u Šumicama prisustvovalo svega oko 400 gledalaca.

Повезане вести