Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

ФК данас путује на припреме, у аутобусу 26 играча

Владан Милојевић ће данас повести фудбалере Црвене звезде на припреме за нову сезону.

Нови шеф струке саопштио је списак од 26 играча који ће данас путовати на Златибор. На њему нема играча који су у репрезентативним селекцијама и страних фудбалера чији се долазак очекује.

На списку се налазе:

Дамир Кахриман, Јован Вићић, Александар Станковић (голмани), Стефан Милошевић, Урош Рачић, Душан Анђелковић, Андрија Луковић, Ненад Милијаш, Марко Гобељић, Срђан Вујаклија, Немања Милић, Вања Вучичевић, Славољуб Срнић, Милан Павков, Лука Аџић, Милан Сенић, Стефан Илић и омладинци Немања Стојић, Иван Илић, Лука Илић, Лазар Романић, Дејан Јовељић, Вељко Николић, Југ Станојев, Слађан Ракић и Алекса Терзић.

Једини играч који је остао у Београду је Марко Петковић који чека инострани ангажман.

Повезане вести

3 comments

Dejan јун 12, 2017 at 18:02

Voleo bih da se nijedan stranac ne vrati i ne prikljuci pripremama i timu! Bez njih mozda u narednoj sezoni i imamo neke sanse a sa njima…mrka kapa! Velike su to neznalice, veeelike! A, mogao bi i Milijas malo da se odmori i krene sa rekreativnim igranjem fudbala ali negde u balon-sali.

Reply
dejo јун 12, 2017 at 12:54

Volio bih da Crvena Zvezda dovede golmana Cukarickog Alena Stevanovica i da on bude prvi golman Crvene Zvezde ako je moguce to treba da trazi Milojevic da mu dovede Mrkela sportski direktor Crvene Zvezde od ovih igraca bi trebalo prodat Kahremana a prodat Andjelkovica ili ga jos bolje nagovorit da zavrsi karijeru pa da pomogne omladinskoj skoli Crvene Zvezde da bude jos bolja

Reply
kastiljo јун 12, 2017 at 14:07

Taj golman prvo nije u cukarickom vec u partizanu i nije alen stevanovic vec nemanja,alen stevanovic je takodje igrac partizana samo vezni 🙂

Reply

Leave a Comment