Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновије

Краљ на голу, Ешкерт нови капитен

Након бројних одлазака водећих ватерполиста Црвене звезде, клуб је коначно ангажовао појачање изузимајући шесторицу играча позајмљених од стране вечитог ривала.

Нови голман црвено-белих је Александро Краљ, који у редове некадашњег првака Европе стиже из Будве. Краљ је рођен 3. јануара 1990. године, у каријери је бранио и за Приморац, а наступао је и за селекцију Црне Горе на Универзијади у Казању 2013. године.

Други чувар мреже екипе у новој сезони биће млади Стефан Тодоровски, који је претходних сезона повремено добијао прилику на Звездином голу.

У клубу остаје Никола Ешкерт, који ће бити нови капитен екипе, обзиром да има највеће искуство у младом Звездином саставу, јер је био део екипе која је освојила Лигу шампиона 2013. године.

Црвена звезда ће настојати да се додатно појача до почетка сезоне, како би створила што конкурентнији тим, јер су противници у регионалној лиги врло квалитетни. Остаје непознаница и где ће Звезда играти своје мечеве, обзиром на дугове који постоје према базенима на Новом Београду и Дорћолу.

Повезане вести

2 comments

StaraGarda сеп 4, 2015 at 21:53

OK je davati optimizam ali previše je loših poteza od strane uprave da bi se mogao imati optimizam da ovo može izaći na dobro. Da su ljudi iz uprave manje gurali u džep a više vodili računa o tome da izmire dugovanja prema bazenima i prema igračima ne bi smo sada bili u ovoj situaciji. Nije slučajno da je Deki Savić odlučio da napusti klupu, da Šefik ode u KG da trenira golmane a mogao je to kod nas, da Prlainović daje izjave iz kojih se direktno može zaključiti da je razočaran nekorektnim odnosom uprave prema igračima, da nas i igrači poput Rackova, Bijelića i Šormaza napuštaju i odlaze u Šabac i Beograd …………itd, itd. Čujem i da bivši šef vaterpolo škole Saša Aksentijević koji je jedno vreme boravio u inostranstvu sada vodi klince VK Stari Grad a nije se vratio kod nas, što takođe nije slučajno i mnogo govori o stanju u klubu i o ljudima koji ga vode.

Reply
wp poznavalac сеп 4, 2015 at 12:03

Dajte malo optimizma u tekstovima. Podrzite sestoricu pozajmljenih igraca. Poznavajuci ih veoma dobro, tvrdim da cete se prijatno iznenaditi.

Reply

Leave a Comment