Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Промовисани Срнић и Супић

На дан када стадион „Рајко Митић“ слави свој 52. рођендан, у просторијама стадиона представљена су два нова, а уједно и последња појачања у летњем прелазном року. Црвена звезда је данас промовисала Славољуба Срнића и Немању Супића.

ss

– Имам част да будем у улози особе која представља Славољуба Срнића. То је наш стари-нови играч, имајући у виду да је целу омладинску школу прошао у нашем клубу. Без сумње, ради се о играчу који је у протеклој сезони био један од најбољих у Јелен Суперлиги. Јако ми је драго што сам овде данас са њим, јер сам и током своје каријере у клубу имао могућност да га гледам у омлдинцима. Рођен је 12. јануара 1992. године. Тренер Божовић је лично инсистирао на њему, јер сматра да ће се уклопити у филозофију игре коју гаји Црвена звезда, а и ја верујем да му притисак са којим се носе фудбалери Црвене звезде неће тешко пасти, имајући у виду кроз шта је прошао током омладинске школе – рекао је Пантовић.

Славољуб Срнић је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом, и носиће дрес са бројем „55“, што је број који је носио и у свом првом мандату у сениорском тиму Црвене звезде.

– Веома сам срећан што сам се вратио у црвено-беле боје. Звезда је моја друга кућа, и много ми је драго што сам се вратио. Желео сам да се преговори што пре заврше, одужило се, али на крају је све испало добро. Не бих улазио у детаље преговора између клубова, зашто је све трајало толико, мислим да је битно да се све успешно завршило – рекао је Срнић, који је одмах упитан и за брата Драгољуба.

– Причали смо на ту тему, мислим да је дошло време да се раздвојимо. Можда ће то бити и добро за обојицу. Видећемо у наредном периоду како ће нам бити, али поднећемо то, није велики проблем. Само сам из медија прочитао да се клуб интересује и за њега. Искрено, није било приче о томе, шеф је желео само мене – објаснио је Срнић, који не види ништа чудно у чињеници да против Звезде није славио голове.

– Нисам се радовао головима, из поштовања према клубу у којем сам поникао. Као што сам рекао, Звезда је мој клуб – рекао је Срнић.

ns

Доласком Немање Супића, појачана је конкуренција међу стативама Звездиног гола.

– Немања Супић има велико искуство у неколицини прволигашких тимова, а бранио је и на Кипру и у Румунији. Наступао је и за репрезентацију Босне и Херцеговине осам пута, и самим довођењем Немање смо показали да желимо да имамо конкуренцију одласком Рајковића. Уговор је потписан на годину дана – рекао је Пантовић.

– Мало је рећи да сам пресрећан, јер Звезда је била и увек ће бити фудбалска институција, и свако жели да некада у животу буде део те приче. Мени се тај сан остварио, захвалан сам Богу, а и људима који су учинили све да дођем овде. Није само велики дан за мене, већ и за моју породицу, од које сам имао подршку свих ових година – рекао је Супић, којег не плаши јака конкуренција на голу.

– Када долазите у Звезду, знате да вас чека јака конкуренција. Моје је да радим што више могу на тренинзима, а на тренеру је да одлучи ко ће да игра. Циљ је да се освајају трофеји, и сви морамо да будемо подређени том циљу. Немам проблем са тиме, јер знам да Звезда увек има квалитетне голмане. Ако у циљу резултата треба да сам на трибинама, бићу на трибинама. Немам проблем са тиме. Бранио или не, сваки мој колега ће имати подршку – објаснио је Супић.

Немања ће носити број „27“, број који је био власништво Александра Катаиа, његовог некадашњег саиграча.

– Тај број сам готово увек носио, а истина је да смо Катаи и ја пријатељи, били смо цимери и у Војводини. Прави је момак и квалитетан играч, и има још доста да покаже, а значиће ми његово присуство и због уклапања. Додуше, није Катаи једини играч којег познајем, али свакако ће ми значити – закључио је Супић.

Прочитајте и ко је требао да буде „бомба“ прелазног рока поред Срнића

supic

Повезане вести

1 comment

Delija sa severa 99 сеп 1, 2015 at 13:31

Samo još Bajko da se vrati i to je to

Reply

Leave a Comment