Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за Јавор од петка у продаји

Трећу првенствену утакмицу на стадиону „Рајко Митић“, Црвена звезда ће одиграти у недељу, 23. августа.

На највећем српском стадиону гостоваће првопласирана екипа на табели, Јавор-Матис. Изабраници тренера Александра Јањића у претходних шест кола остварили су чак пет победа, и на Маракани ће покушати да остану непоражени, а самим тим и задрже прво место на табели.

Присутни на стадиону „Рајко Митић“ могли су да уживају у обе утакмице које је Црвена звезда играла у својој кући. Црвено-бели су показали да им је форма у успону, и очекује се да дерби 7. кола испуни сва очекивања.

Црвена звезда је уједно, као и увек, клуб са убедљиво највећом посетом у Србији. У прва два кола, на нашем стадиону је укупно било 37.233 посетилаца, или просечно близу 20 хиљада. Велика посета очекује се и у недељу, а карте за ову утакмицу у продаји ће се наћи већ у петак. Благајне Маракане радиће у петак, 21. августа, од 11 до 16 часова, као и у суботу, од 11 до 17 часова. Наравно, карте ће моћи да се купе и на дан утакмице, од 11 часова па све до почетка меча.

Цене карата су следеће:

Север: 200 рсд;
Исток: 400 рсд;
Запад: 500 рсд:
Вип1 и Вип2: 1000 рсд;
Вип галерија: 1500 рсд;

Црвена звезда ће, ношена ветром са трибина, покушати да забележи и четврту победу у низу, и самим тим заузме прво место на табели. Дуел између Црвене звезде и Јавор-Матиса почиње у 19 часова.

Повезане вести

Leave a Comment