Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у новој сезони без двојице примача, можда оде и Околић

Црвена звезда је пред прошлу сезону остала без првог поентера и капитена ДушанаПетковића, па је одбранила титулу.

Уочи нове сезоне, Драган Кобиљски креће са потпуно новом примачком дијагоналом, јер су из клуба отишли Филип Стоиловић (у Пољску) и Лазар Копривица (у Француску).

Звезда је већ у погону. Прва недеља рада је иза шампионског тима, који има сјајне услове на Маракани.

Улазимо у ритам два тренинга дневно. То је неки режим којим смо се користили прошле године и који је на крају донео резултат у виду титуле. Не видим разлог да нешто мењамо – каже Кобиљски за Спортски Журнал.

Имате потпуно нову примачку линију?

Дошли су Шкрбић из Инђије и Стојсављевић из Кладова. Добро се уклапају у нову средину. Ту је и Кецман, али и још неколико одличних младих примача, који ће својим радом морати да докажу да им је место у првом тиму Црвене звезде.

Поред поменутих примача, први тренер шампиона Србије, у овом тренутку рачуна наБуцуљевића и Вељовића (дизачи), Гмитровића и Благојевића (коректори),Милутиновића, Мунћана и Мартиновића (блокери) и либера Јевтића.

Александар Околић има могућност да оде у иностранство. Чекају га репрезентативне припреме, па ћемо видети до почетка сезоне да ли рачунамо на њега. На тренинзима је увек 15, или 16 играча, плус неколико старијих, који се спремају за иностранство. Стручни штаб је остао исти – рапортира Кобиљски.
Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment