Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Чаврић: „Звао ме је Терзић али остаје ми се у Генку“

Звала је Звезда Александра Чаврића, али од трансфера, бар за сада, неће бити ништа. Млади фудбалер се претходне сезоне није показао у Генку, али жели да то исправи ове године и избори се за место у првом тиму.

„Звао ме је генерални директор Звезде Звездан Терзић и отворено ми рекао да су црвено-бели заинтересовани за мене. Неколико прелазних рокова уназад довођен сам у везу са црвено-белима и свакако да интересовање таквог клуба увек импонује. Међутим, имам још две године уговора са Генком и најискреније, остаје ми се у Белгији. Млад сам, жељан доказивања и желим да се што пре изборим за место у екипи. Још ми је рано за повратак у Србију, али имам месец дана да размислим о даљим корацима“ рекао је Чаврић за портал „Србија данас“.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

5 comments

Vaske_tb авг 4, 2015 at 00:09

Vidi šta ovaj mali trabunja… Pa sine, nisi ti ništa postigao u svojoj karijer da možeš da ucenjuješ i spuštaš bilo koga. Odigrao jednu solidnu sezonu u ofki i odmah umislio da je veličina. Šta si uradio prošle sezone u toj Belgiji? Pokrij se ušima bolje i skači od sreće što se neko interesuje za tebe. Ovako možeš samo da se nadaš pozajmici u Lomel ili grejanju klupe.

Reply
kastiljo авг 3, 2015 at 17:02

Dokle god se budemo ponizavali i dozvoljavali da nas anonimusi i neizgradjeni igraci zajebavaju i dovode u pitanje velicinu zvezde necemo se maknuti s ovog mesta…Pitaj jednom,ako hoce-hoce,ako nece teraj u **rac.Isto je s parkerom bilo zimus,cekali smo “majstora“ mesec dana od kad je prvi put najavljeno i pokajali se,isto je i sa ninkovicem bilo,molili ga godinama da se vrati i prakticno nista pokazao nije kad je napokon dosao.Dakle ako trebas nekoga da molis da dodje ne pise se dobro,jer je pitanje s kolko ce entuzijazma igrati taj neko,isto je bilo i sa Kataijem koga smo takodje do poslednjeg dana cekali,svi se secamo kako je odigrao jesen.

Reply
pera авг 3, 2015 at 19:01

Mislim da si u pravu ali sada u klubu svako može da dovede igrača. Ne krenu li da forsiraju ove klince bićemo treći, četvrti u Tole ligi. Kod dovodjenja trenera morali smo razmišljati o treneru koji je nešto osvojio u domaćoj ligi a ne o glasinama Raja Božovića i manirima. Niko ne postavlja pitanje kako se radi u klubu a ja da se pitam doveo bih tim od tri čoveka koji mogu najkvalitetnije da rade sa igračima Zvezde i samo bi oni odlučivali koji se igrači forsiraju i dovode u klub. Ovako postali smo autobuska stanica za mnoge samozvane menadžere i dovodimo igrače koji nam ne trebaju ali njima je bitno da su bili na platnom spisku jedne Zvezde.

Reply
kastiljo авг 3, 2015 at 20:14

U tome i jeste poenta.Ako neces ima ko hoce,to su nasi klinci.Imas malog Grujica koji je odbio da ide u mnogo jacu ligu da bi igrao za Zvezdu a oni ovde moljakaju nekakvog Cavrica,imamo malog Zivkovica koji je za partizanovog Zivkovica masina,samo mu malo iskustva fali.Da smo ga istrpeli 6 meseci do godinu dana sledece godine bi imali paklenog igraca za kog bi se otimali evropski timovi.Dat je spartaku od koga se trazi mali Plavsic koji igra na istoj poziciji kao i Zivkovic a pritom je losiji igrac.Imamo malog Ristica cije se znanje i talenat primeti cim udje na teren umesto vecitog talenta i indisponiranog Savicevica koji je u najboljem slucaju osrednji igrac.Aleksandar Kovacevic takodje – normalnom coveku je smesno da vidi ko sve igra i zauzima mesto zvezdinoj deci,da igraci tipa Andjelkovica,Cvetkovica,Tenka,Savicevica,Parkera i ostalih kvazi igraca koji sutra ne mogu u turskoj drugoj ligi igrati,zauzimaju mesto mladicima koji su tu ceo zivot i koji bi se sutra mogli prodati za 15-20 miliona ukupno.Tu pre svega mislim na vec pomenutog Zivkovica,Ristica,Grujica,Mijailovica,Jovanovica,Stojanovica i jos par ih ima nego ih se ne mogu setiti…Za svakog od ovih igraca,uz dobar tretman trenera mozemo da uzmemo MINIMUM po 2-3 miliona sto je 12-18 miliona evra,eeejj bre koje su to pare covece,dug se sece skoro na pola ako uzmes 18 milki za ove klince a mozes i da priustis sebi da dovedes barem 2 igraca top klase.Smesno je postalo videti kako nam kvazi sportski radnici uzimaju pare ispred nosa,i ptice na grani vide sta se radi…Da li neko moze ubediti bilo kog navijaca zvezde da Grof ne vidi da je Ristic bolji od Savicevica,da je Grujic bolji od Tenka i isplativiji od Donalda ili nekakvog „Pelea“?! Da Vule Jovanovic kao nije bolji i pre svega isplativiji i od Pavicevica i Rendulica,Mijailovic(klinac) od Andjelkovica i Zivkovic od Parkera?! Pa nismo mi budale koje su sisale vesla celoga zivota pa da ne vidimo da su ozbiljne mutne radnje u pitanju…Dovode se razni cakiji,pakiji i cvekiji koji nisu ni za Surdulicu a deca koja imaju ponude Atletiko Madrida chame na klupi…

Reply
pera авг 3, 2015 at 21:47

Ovde se radi o sistemu deljenja dobiti sa tzv investicionim fondovima nekih ljudi iz kluba i to je valjda svima jasno. Muvali su oko Darka Lazovića i na kraju čovek ode bez dinara. Da možda neko to nije slučajno radio. Ma hajde da se ubedjujemo. Za razliku od Zvezdine uprave uprava onih tamo radi u interesu svog kluba. Ne mogu prežaliti nameštanje lalatovića da odstrani Despotovića iz tima koji ne da je klasa za onog panja Orlandića koji ima dve iste noge i ako ga ne pogodiš u glavu teško može da pogodi loptu a taj dečko je jedan od dva centarfora koje je klub u poslednjih deset godina stvorio. Srozali su rejting momku koji kad je otišao iz kluba na prvoj utakmici postiže gol ali kod nas niko nije igrao na njega. Božović? Ja imam utisak da je bolje da nije dolazio i bio sam protiv dovodjenja čioveka koji je odavno van ovog našeg fudbala a razočarao me je forsiranjem igrača Raja Božovića. Imam utisak da mu je isti doveo i ovu ostalu buljumentu koja samo zadužuje klub i ne doprinosi poboljšanju tima. Imali su Abua na tacn i ali on nije igrač gore pomenutog. Sada se forsira Savićević koji mora da igra pa makar istisnuli Rajka sa gola. Dečko jednostavno ne može da igra jer je težak kompleksaš a verovatno i sam vidi koliko vredi. Ovi otpisani stari igrači su valjda svesni da im sem Lukovića nije ovde mesto jer klinci jedino od njega mogu nešto da nauče.

Reply

Leave a Comment