Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

БОМБА – Софо у Звезди!? Гагић поново жеља?

Спомињао се стидљиво Софоклис Скорцијанидис (30, 208цм) као потенцијално појачање пре месец дана, али сада је прича, како „Новости“ многи специјализовани кошаркашки медији пишу, далеко озбиљнија! Звезда је у поодмаклим преговорима са искусним центром који је протеклу сезону провео у израелском Макабију.

Наводно, Софоклис је прихватио да следеће сезоне обуче дрес Црвене звезде, и тако постане први грчки репрезентативац који је дошао у Србију.

Бејби Шек је у каријери бранио боје Ираклиса, Кантуа, Ариса, Олимпијакоса, ПАО-а и од 2013. године Макабија.

Са друге стране, данашњи медији пишу да је Звезда поново покренула преговоре са некадашњим кошаркашем Партизана, Ђорђем Гагићем, који је прошао јуниорски стаж на Малом Калемегдану.

Спортандо тврди да је Гагић скоро све договорио са клубом Енел Бриндиси, где би требао да настави каријеру након Газијантепа.

Наредни дани донеће нам расплет и праву истину ових дешавања.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

pera авг 3, 2015 at 17:06

Gagić nema poima a rado bih video Muslija u centarskoj liniji jer igra sve što je potrebno izmedju četvorke i petice i bio bi sa Lukom idealan tandem. Sve ove klince prebaciti u prvi tim zajedno sa Vojom Stojanovićem i praviti kostur tima za narednih 5 godina. Mislim da je greška dovoditi Američkog pleja Wilijams ako ima šanse da ostane da, zbog kontinuiteta neki drugi plej ne, jer se teško uigrava. Marko Kešelj da, jer ne vidim drugo krilo koje bi moglo da donese kvalitet i nisam pristalica da u timu u istom trenutku bude više od dva strana igrača zbog mnogo čega.

Reply
dejo авг 2, 2015 at 12:40

Samo nam dodji ti u nas KK Crvena Zvezda Sofokle pa da ima nasa Crvena Zvezda odlicnu centarsku liniju

Reply

Leave a Comment