Moja Crvena Zvezda
FeaturedАлександарБлоговиВажноНајновије

Српски дактилографи без образа поново у акцији против Звезде

„Купују се на трафици, али нису новине.“ Реченица којом је својевремено Фаст на неки начин „насамарио“ оне који су забранили рекламирање цигарета на телевизији данас се заиста може употребити за оно што треба да се назове новинама.

Писали смо и раније о томе, када су у питању били неки представници ове жуте, ријалити штампе, а на ред је стигао још један таблоид – „Ало“. Раније смо били разочарани, јер су на ниске гране пали они који су некада били кредибилни и велики. Данас нисмо, јер је у питању нешто што је на таквом нивоу увек и било. Само што до сада нису ударили на Звезду. па није било потребе да се огласимо. Овога пута се неко прeрачунао.

Дактилограф који нажалост зарађује хлеб као и новинари, а пискара по ко зна чијем налогу, писао је овог пута бљувотине о тренеру Црвене звезде, Миодрагу Божовићу, истичући том приликом своју „професионалност“, нашавши се увређен. Вероватно ће због ње заувек остати запослен у таблоиду чије име има неодољиве везе са оним што поменуто лице чује пре него што добије инспирацију да напише било шта.

Да не бисте морали да кликнете на линкк и испуните циљ његовог постојања – клик, оставићемо вам слику на којој се види део онога што је нашкрабано. Занимљиво, поменути није смео да каже оно што је куцао на КЗШ на Маракани, већ је свој спанаћ појео два дана касније и одједном се сетио да је храбар… Да не причамо како је преузео улогу којом је дао себи за право да оцењује ко је племићке крви, а ко није.

lpo

Надамо се да никада нећете откуцати „Ало“ у свом претраживачу, као и да људи из овог таблоида више никада неће моћи да кроче на Маракану. За прво не можемо да утичемо на вас, то је ваш избор, али ћемо за друго потрудити свим силама.

 

Повезане вести

4 comments

dejo јул 26, 2015 at 22:29

Svaka vam cast odlican tekst pravo u centar ste pogodili ,meni je iskreno zao samo sto nema bivsih igraca uz Crvenu Zvezdu zasto smo ih otjerali Piksija Stojkovica ,Diku Stojanovica ,Marovica ,Belodedica ,Jugovica ,D.Savica ,Ljupka Petrovica ,D.Savicevica ,Panceva ,S.Mihajlovica ,V.Milojevica i D.Stankovica ,zasto ljudi ne trazite ostavke od ove sadasnje uprave nase Crvene Zvezde i da se trazi HITNA PRIVATIZACIJA NASE CRVENE ZVEZDE neka kupi NASU CRVENU ZVEZDU GASPROM ionako je generalni sponzor NASE CRVENE ZVEZDE pa neka on okupi sve ljude oko sebe i neka ojaca sponzorski ,finansijski i sve ukupno NASU CRVENU ZVEZDU pa posle ovoga nece moc nista niko NASOJ CRVENOJ ZVEZDI svi mediji i ostali ce joj zavideti ,trazit ce dobri igraci da igraju u NASOJ CRVENOJ ZVEZDI i bice puno lijepih desavanja ,postepeno ce se zaboravljat i ovaj period

Reply
Ceda Velja јул 26, 2015 at 15:27

Zvezdu je narod stvorio i narod ce je i odbraniti

Reply
DEX-66 јул 25, 2015 at 23:30

znaci povraca mi se od naseg novinarstva..toliko su prodane duse da bi napisali bilo sta za jedan sendvic..toliko je nase novinarstvo dotaklo dno da treba bojkotovati sve novine..toliko su se osilili kao da su nedodirljivi a kreiraju i pale mase na najprimitivniji nacin…sve sto se desava u nasem drustvu su potkupljeni novinari koje misko placa

Reply
Branko јул 25, 2015 at 17:12

Prdlazem da se tom i svako drugom novinar kao on ,znaci po meni lazovu i bitnge, zabrni dolazak na stadonu „Rajko Mitic“ nasa kuca pa mi odrdujemo pravil ko u nju moze da ude ko ne , i nea se zali onda i bogu ocu.A ako je potrebno i sudskom odlukom to potvrditi.Uedno predlazem da se da predlog Ministarstvu ne da smanji porez vec i da se poveca da i se pojedine lazljive novinarske kuce zatvorile.

Reply

Leave a Comment