Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукометТрансфери

Нешовановић појачао Гренобл

Немања Нешовановић, доскорашњи пивотмен Црвене звезде у новој сезони носиће дрес француског Гренобла.

Стамени рукометаш је за београдске црвено-беле наступао у минуле две сезоне у којима је постигао укупно 67 голова и играо финале Купа Србије 2014. године.

zzzzzzzzzzzzzzIMG_3558-e1436448029388

Нешовановић је већ промовисан у појачање екипе Гренобла, а као што се може видети на слици, барем неће мењати клупске боје, јер и француски трећелигаш наступа у црвено-белим дресовима. Са 28-годишњим пивотменом ће  у Греноблу наступати још један Србин, Иван Лазић, који је стигао из друголигаша Валунса.

Прво појачање Звезде могао би да буде искусни Саша Ковачевић (35), који ће почети припреме са клубом, али је остало још да се договори око услова за потпис уговора. Деснокрилни рукометаш је у својој богатој каријери наступао у бројним прволигашким, друголигашким и иностраним клубовима.

Познати су и парови првог кола Супер лиге Србије, а Црвена звезда ће на старту новог шампионата угостити крагујевачки Раднички. До тада има још много времена, сада је актуелан прелазни рок, а после одласка Цупаре, Милошевића, Ивановића и Нешовановића, Звезди су у најскоријем року неопходна квалитетна појачања.

Повезане вести

Leave a Comment