Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездин поноћни тренинг у Казахстану

Фудбалери Црвене звезде осим неповољног резултата пред реванш меч са Каиратом, имају још проблема. Званични тренинг пред меч одрадиће одмах по слетању из авиона, у поноћним часовима.

Експедиција црвено-белих из Београда пут Алматија кренуће у среду у подне по нашем времену, 16 часова у Казахстану. Лет траје шест часова, што значи да ће одмах по слетању на аеродром и чекирању у хотел, црвено-бели морати на тренинг. Ситуација и услови на које црвено-бели морају да се прилагоде ако желе подвиг у Алмати.

Тренинг ће бити сасвим сигурно лаганијег типа, да се играчи релаксирају након дугог пута. Конференција за медија пред пут  у Казахстан заказана је за сутра у 13 часова, а реванш меч 1.кола квалификација за Лигу Европе игра се у четвртак од 16 часова по нашем времену, 20 часова по локалном.

Повезане вести

2 comments

Никола '89. јул 8, 2015 at 11:31

0:2 u regularnom delu, pičimo dalje. GAZI!

Reply
DejanS јул 7, 2015 at 11:43

Ima li iko iole ozbiljan koji misli da imamo bilo kakve sanse. Ja bi voleo vise nego ista ali to je nerealno. Pa oni su nam odrzali cas fudbala na nasem stadionu. Secam se vremena kad su protivnici gledali samo sa sto manje golova da prodju. Tuga ljudi moji…. 🙁

Reply

Leave a Comment