Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ин мемориам: Горан Гогић

Фудбалски клуб Црвена звезда са великим жаљењем и тугом обавештава јавност и све Звездаше да је наш бивши фудбалер, Горан Гогић, преминуо данас, 03.07.2015. у Кини у 29. години живота.

Горан Гогић рођен је 24. априла 1986. године у Врбасу, а фудбалску каријеру започео је у Јединству (Уб) и својој Црвеној звезди. Играо је још за Чукарички Станком, Напредак из Крушевца, Јавор из Ивањице и Јагодину, све док се 28. августа 2013. године није вратио у своју Црвену звезду. Био је члан шампионске генерације црвено-белих, која је 2014. године освојила титулу првака Србије, а у тој сезони је забележио 23 наступа и постигао један гол. На крају сезоне 2014/2015 заједно са Ђорђем Ракићем одлази у кинески клуб, Ћингдао.

Фудбалски клуб Црвена звезда изражава најдубље саучешће породици и пријатељима Горана Гогића, као и свим навијачима нашег клуба који су га волели и који су се заједно са њим радовали успесима које нам је донео.

Горане, брате наш Гого, нека ти је вечна слава и хвала за све што си урадио за црвено-беле боје.

Датум комеморације, као и место и време сахране биће накнадно објављени.

Заувек са нама.

Повезане вести

3 comments

Estrella Roja јул 3, 2015 at 23:33

Kakav šok!Nek mu je večna slava.

Reply
teks viler јул 3, 2015 at 20:40

Dotaklo me istinski saznanje da je Goran Gogic iz vremena otisao u vecnost.Lep,dopadljiv,skroman,ne buni se ako ne igra,junak pobede u derbiju.Necujno dosao u Zvezdu,tiho otisao na daleki istok,jos tise napustio ovaj svet i ostavio privremeno nas gresne i nejake.Kazu,covek umire dva puta.Prvi put kada fizicki premine,drugi put kada ga zaborave.Gorane,zvezdasi te ne mogu zaboraviti.

Reply
pera јул 3, 2015 at 21:00

Moram da te dopunim druže, ne ne mogu nego neće kao što nisu zaboravili ni Marka. Večna mu slava, divan dečko, šteta nemerljiva.

Reply

Leave a Comment