Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Драган Младеновић за МЦЗ: Преговори иду у добром смеру, али ништа још није званично!

Драган Младеновић, некада сјајни везиста Црвене звезде, касније тренер у омладинској школи и један од најоштријих и најискренијих критичара неких негативних појава у нашем клубу последњих година, услед којих је и сам напустио Маракану, данас је био у центру пажње домаће спортске јавности. Наиме, бројни медији пренели су да ће се он вратити у Звезду, и то на позицију директора омладинске школе.

Он се, иако је на одмору у Грчкој, као и увек, најљубазније одазвао позиву сајта www.mojacrvenazvezda.net и одговорио на оно што нас је интересовало. То је наравно питање његовог повратка у клуб.

На неки начин, потврдио је да би то могло да се догоди, али нагласио и да још увек ништа није званично.

„Тачно је да је било разговора са људима из Звезде, али оно што сада могу да кажем је да ништа још увек није званично, нити сам било шта потписао. Преговори око повратка иду у најбољем могућем смеру, остало је да дефинишемо још неке ствари. Тренутно сам на одмору, када се вратим разговараћемо поново, па ће тада вероватно све бити јасно. Надамо се најбољем“, рекао је Драган Младеновић за МЦЗ.

Надамо се да ће преговори бити завршени на обострано задовољство, као и на задовољство навијача Црвене звезде.

Повезане вести

1 comment

pera јун 21, 2015 at 18:36

Mladenović je samo jedan u nizu onih koji pod hitno moraju da se vrate na stadion i počnu obnovu ukaljanog brenda svetskog fudbala. Tu pre svega mislim na bivše reprezentativce koji moraju da se uključe u stvaranje igrača, u skauting klinaca jer su igrači stvoreni u našoj školi i najjeftinija investicija i dobit za klub. Krajnje je vreme da sami sebi kažemo da nam nisu potrebni igrači od 30 godina jer oni ne donose ništa klubu. Nama su potrebni talentovani klinci koji će svojim kvalitetom i napredkom doneti i rezultate i neophodne finansije da se klub vrati tamo gde mu je mesto. Još nešto mora se prekinuti stvaranje uslova da se igrači iz Zvezde uzmu bez obeštećenja kao u proteklih par godina. Ima li mogućnost da se dovede Antonov i vrati Nemanja Maksimović naše dete iz ove omladinske reprezentacije. Ja mislim da nama upravo takav igrač u vezi znači hleba a ne neki Ivanić koji će najverovatnije sedeti na klupi.

Reply

Leave a Comment