Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

На Металац за 300 динара

Кошаркаши Црвене звезде Телеком једини су непоражени тим у досадашњем делу Супер лиге Србије. Изабраници тренера Дејана Радоњића нанизали су осам узастопних победа, а тријумфални низ желе да наставе и у мечу са Металцем који је на програму у суботу у дворани Пионир од 20 часова.

Црвено-бели су у последњем мечу против Мега Лекса у Сремској Митровици имали велику подршку навијача која им је у значајној мери помогла да направе преокрет и забележе још једну победу. Сви у табору Звезде се надају да ће и против Ваљеваца имати громогласну подршку навијача са трибина па овом приликом позивамо Звездине присталице да у што већем броју дођу у београдски храм кошарке.

Карте за ову утакмицу биће у продаји од петка 22. маја на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије), док ће на дан меча улазнице моћи да се купе и на благајни Пионира од од 16 сати па све до почетка меча.

Карте за трибине коштају 300, а за партер 400 динара. За плаву и белу ложу је неопходно издвојити 600, а за ложу 800 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен коштају 3.000 динара.

Посебно наглашавамо да куповином улазница на најдиректнији могући начин финансијски можете да помогнете вољеном клубу да у финишу сезоне оствари врхунске резултате.

Повезане вести

Leave a Comment