Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Звездине даме нису искористиле прву меч лопту, следи мајсторица у Београду

Ватерполисткиње Црвене звезде поражене су у другој утакмици финалне серије плеј-офа против Сенте резултатом 7:11 (2:2, 1:3, 2:2, 2:4), тако да ће се за седам дана играти мајсторица за шампиона Србије у Београду.

Био је то први неуспех Звезде у домаћим такмичењима ове сезоне и помало неочекиван резултат имајући у виду велику доминацију и квалитет црвено-белих који су демонстрирале ове сезоне. Сента је показала да није нимало наивна екипа и овим тријумфом су изједначиле на 1:1 у победама. Да Звезда неће имати лак задатак у другој утакмици финала показала је прва деоница, а већ у другој је екипа Ласла Тота стигла до два гола предности за вођство од 5:3 на полувремену. Равноправна борба виђена је и у трећем периоду игре, а Сента је у последњој четвртини решила питање победника и изборила се за мајсторицу у Београду.

Најефикасније на мечу са по три поготка биле су Болгарка Рудич, Кристина Кинчеш и Жока Патаки, док је у редовима гошћи из Београда Драгана Ивковић два пута успела да погоди мрежу.

Сента Јордо- Црвена звезда 11:7 (2:2, 3:1, 2:2, 4:2)

Базен: Језеро. Гледалаца: 100. Судије: Виријевић (Зрењанин) и Сремчев (Кикинда). Искључења: Сента Јордо 10, Црвена звезда 6.  Петерци: Црвена звезда 1 (0).

Сента Јордо: Јухас, Рудич 3, Бенак 1, Бурањ, Ленђел 1, К. Молнар, Кинчеш 3, К. Ситаш, Д. Ситаш, Х. Молнар, Тот, Патаки 3. Тренер: Ласло Тот.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 1, Ћоровић, Радојчић, Дујовић, Симић 1, Мандић 1, Ђорђевић, Васковић, Ивковић 2, Јаковљевић 1, Вујовић. Тренер: Милош Брадић.

Следеће суботе ова два тима ће поново одмерити снаге. Улог је титула првака, а ми се надамо да ће исход бити исти као претходне сезоне, што би значило да трофеј неће мењати власника.

Повезане вести

1 comment

Goran мај 17, 2015 at 02:16

U koliko sati i gde se igra majstorica?

Reply

Leave a Comment