Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Стоиловић МВП, Гмитровић најбољи млади одбојкаш

У пословној згради ВИГ Плаза, седишту Компаније Винер Штетише осигурање у Београду, одржана је завршна церемонија поводом завршетка Винер Штетише лиге.

Додељена су признања најбољим одбојкашицама и одбојкашима у протеклој сезони. За најбољег одбојкаша проглашен је Филип Стоиловић, а Александар Гмитровић је проглашен за најбољег младог играча.

Светлана Смиљанић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, и Никола Грбић, први тренер мушке сениорске репрезентације Србије, предали су Филипу Стоиловићу, примачу Црвене звезде, трофеј намењен најбољем играчу (МВП).

Мој циљ је првенствено био да са екипом одбранимо титулу коју смо освајали претходних година. Ова награда је круна свега тога. Овом приликом бих хтео да се захвалим својим саиграчима без којих не би успео да остварим ово. Захвалио бих се и стручном штабу и управи клуба – рекао је Стоиловић.

Зоран Благојевић, члан Извршног одбора Компаније Винер Штетише осигурање, и Ненад Голијанин, први потпредседник ОСС, предали су Александру Гмитровићу, коректору Црвене звезде, чек животног осигурања на 1000 евра.

Одушевљен сам и веома задовољан овим признањем. Ово ће ми много значити у будућности и надам се да ћу у наредним сезонама успети да оправдам призање које ми је уручено. Ништа од овога не бих остварио без помоћи мојих саиграча, тренера, управе, људи који су веровали у мене. Они су подједнако заслужни за ово колико сам и ја – истакао је Гмитровић.

У конкуренцији одбојкашица МВП лиге је Марта Дрпа из НИС Спартака, док је за најбољу младу одбојкашицу проглашена Јована Коцић, блокер Визуре.

Овом приликом су уручена и признања за најбоље играче у априлу месецу. Награда за најбољег одбојкаша припала је нашем Лазару Копривицу, а најбоља одбојкашица је била Маја Савић из Визуре.

Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, предао је Лазару Копривици, примачу Црвене звезде, трофеј намењен најбољем одбојкашу у априлу у избору Спортског журнала, Компаније Винер Штетише осигурање и Удружења одбојкашких клубова Првих лига.

Предиван је осећај бити играч месеца у оваквој конкуренцији одбојкаша. Још једном бих се захвалио екипи. Мислим да смо постигли велики успех и да смо сјајно одиграли овај плеј-оф, против Инђије, Војводине и Партизана. Заслужено смо освојили титулу и захваљујући екипи ја сам се ту издвојио као појединац. Јако ми је драго због тога и надам се да ћу наставити да напредујем – казао је Копривица.

Уважене госте су поздравили Светлана Смиљанић, члан Извршног одбора Компаније Wiener Städtische осигурање, Ненад Голијанин, први потпредседник ОСС, и Ана Аврмовић, потпредседник УОКПЛ и генерални директор ОК Црвена звезда.

По завршетку свечаног дела церемоније, гости, одбојкашице и одбојкаши, представници клубова и медијских кућа, задржали су се на коктелу приређеном у њихову част.

Повезане вести

Leave a Comment